Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:50 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanța Pe străzile adiacente bulevardului Alexandru Lăpușneanu se intervine asupra carosabilului (galerie foto)

ro

02 Jul, 2020 14:54 1610 Marime text



• Echipele au demarat procesul de frezare pe strada Farului, tronsonul delimitat de bulevardul Alexandru Lăpușneanu și bulevardul Tomis.

Primăria Municipiului Constanța, prin SC Confort Urban SRL, continuă programul de reabilitare a infrastructurii rutiere din zonele rezidențiale.

Paralel cu lucrările de reabilitare a carosabilului care se desfășoară în cartierul Faleză Nord, echipele administratorului drumului public au demarat procesul de frezare pe strada Farului, tronsonul delimitat de bulevardul Alexandru Lăpușneanu și bulevardul Tomis.

Zona carosabilă este decopertată pentru a fi turnat stratul de asfalt.

Lucrările de frezare vor cuprinde și strada Bogdan Petriceicu Hașdeu, porțiunea cuprinsă între bulevardul Alexandru Lăpușneanu și strada Farului și strada Salcâmilor, tronsonul delimitat de strada Poporului și strada Farului.

Facem apel către participanţii la trafic să respecte regulile de circulaţie şi semnificaţia mijloacelor de semnalizare rutieră și să manifeste atenţie sporită în zona în care se execută lucrări, se menționează într-un comunicat al Primăriei Constanța.


Sursa foto: Primăria Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii