Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
20:57 11 07 2020 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanța Lucrări edilitare, desfășurate simultan de echipele Confort Urban, în mai multe zone din oraș

ro

02 Jun, 2020 14:59 605 Marime text
  • Lucrări edilitare, desfășurate simultan de echipele Confort Urban, în mai multe zone din Constanța. 
  • ​Echipele administratorului drumului public continuă montarea indicatoarelor rutiere în mai multe locații din oraș și recondiționarea echipamentelor de semaforizare. 
Conform graficului de lucru, în această săptămână, echipele SC Confort Urban SRL continuă reabilitarea trotuarelor pe marile bulevarde: pe bulevardul Mamaia, tronsonul delimitat de  strada Mircea cel Bătrân și bulevardul Tomis și pe porțiunea cuprinsă între strada Poporului și bulevardul Mamaia a bulevardului Tomis.

Pe strada I.G. Duca și pe strada Dumbrăveni se va recondiționa carosabilul iar pe bulevardul Mamaia, între strada I.G. Duca și strada Mihai Viteazu, se va decoperta asfaltul deteriorat.

În ceea ce privește investițiile în infrastructura rutieră, în cartierul Compozitorilor se amenajează străzile Paul Constantinescu, Dimitrie Cuclin, Ionel Perlea și aleea Madrigalului.

Lucrările de pregătire a terenului și de asfaltare se extind în zona delimitată de străzile Ștefăniță Vodă și Dionisie cel Mic, unde va fi construită o nouă parcare.

Echipele administratorului drumului public continuă montarea indicatoarelor rutiere în mai multe locații din oraș și recondiționarea echipamentelor de semaforizare. De asemenea, se aplică marcaje rutiere la trecerile de pietoni, în parcările asfaltate și la sensurile giratorii.

Sursa foto: Primăria Municipiului Constanța 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii