Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:00 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanța Expoziție la Muzeul Marinei Române. Spectacol inedit de modelism împletit cu istorie și artă (galerie foto)

ro

11 Aug, 2021 14:55 2104 Marime text
  • Constănțenii și turiștii sunt invitați  la un spectacol inedit de modelism la Muzeul Marinei Române.
  • Sâmbătă 14 august și duminică 15 august 2021, între orele 10.00-16.00, intrarea va fi gratuită.
 
În perioada 07-15 august 2021, Asociația Modelism Tomis Constanța organizează expoziția-concurs  CUPA TOMIS pentru  împătimiții modelismului din țară și din străinătate.

Astfel, atât turiștii cât și constănțenii, pot veni să admire lucrări de modelism static și radiocomandat, cât și realizări artistice ale unor artiști plastici locali în cadrul evenimentului organizat la sediul Muzeului Marinei Române.

Evenimentul este unul din cele mai complexe de până acum, putând fi admirate modele de aviație, blindate și vehicule militare, nave, figurine, instantanee și diorame.

Mai mult, vor putea fi admirate piese aparținând colecției publice de istorie feroviară a României, modele feroviare interconectate și machete de locomotive funcționale. Foarte atractive sunt și modelele radiocomandate ce vor face spectacol în bazinul cu apă din parcul expozițional.

Entuziaștii modeliști din spatele acestei organizări sunt ca de obicei Gabriel Eremia, Ovidiu Simionescu, Tiberiu Tudor și Radu Ionescu, însă trebuie menționat că expoziția nu ar fi putut prezentată la această dimensiune fară sprijinul deosebit al prietenilor lor, pasionați de radiocomanda, de la Flotila de Weekend, reprezentata de Aris Dinel și Catalin Florin Moraru, dar și Flotila Maritima reprezentată de Iorgu Gheorghe.

Mai multe imagini în galeria foto.

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii