Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
07:50 01 12 2022 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanța. Echipele Confort Urban continuă acțiunile în cartierul Compozitorilor

ro

10 Aug, 2020 15:11 1031 Marime text

 

  • Condiții moderne de trafic rutier în cartierul Compozitorilor
Primăria Municipiului Constanța, prin SC Confort Urban SRL, continuă să modernizeze zonele rezidențiale prin implementarea programului de investiții în infrastructura rutieră.

În cartierul Compozitorilor, echipele administratorului drumului public au demarat astăzi lucrările de consolidare a tramei stradale pe aleea Colindelor. Terenul este excavat, în etapa premergătoare asfaltării.

În paralel, pe strada Sabin Drăgoi continuă intervențiile asupra zonei carosabile. Se toarnă mai multe straturi de piatră, infrastructura terenului fiind pregătită pentru asfaltare.

Se va executa prima etapă a procesului de amenajare a carosabilului, care prevede doar un strat de asfalt și un acostament de 50 de cm de piatră. După ce această etapă este finalizată, se trece la faza doi de proiect care înseamnă intervenții pe partea exterioară, borduri și trotuare.

În perioada următoare se va construi carosabilul de la zero și pe aleea Iosif Sava.

Prin programul de investiții pe care Primăria Municipiului Constanța îl desfășoară în cartierul Compozitorilor, în ultimele luni au fost îmbunătățite condițiile de trafic rutier pe aleea Madrigalului și pe străzile Haricleea Darclée, Paul Constantinescu, Constantin Bobescu, Dimitrie Cuclin, Ionel Perlea și Nicolae Kirculescu, precizează Primăria Municipiului Constanța, prin intermediul unui comunicat oficial.

Sursa foto: Primăria Municipiului Constanța
Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?

Comentarii