Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:20 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanța. Echipele Confort Urban au finalizat turnarea primului strat de asfalt pe strada Augustus din zona Industrială

ro

28 Jul, 2020 08:24 1588 Marime text
  • Investiții pentru modernizarea infrastructurii rutiere la Constanța.

Primăria Municipiului Constanța, prin SC Confort Urban SRL, desfășoară permanent lucrări edilitare care au drept scop revitalizarea urbană a cartierelor orașului.

Echipele administratorului drumului public au finalizat lucrările de turnare a primului strat de asfalt pe strada Augustus din zona Industrială. Este prima etapă a procesului de asfaltare, urmând să fie executat stratul de uzură.

Lucrări similare au avut loc și pe strada Septimius Severus, unde carosabilul a fost reabilitat cu binder pe o lungime de 1.060 de metri. Ulterior, se va veni cu cel de-al doilea strat de asfalt.

Recondiționarea infrastructurii rutiere pe arterele secundare din zonele rezidențiale reprezintă o prioritate pentru Primăria Municipiului Constanța, precizează Primăria Municipiului Constanța, prin intermediul unui comunicat oficial.

Sursa foto: Primăria Municipiului Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Marius 29 Jul, 2020 23:42 Dar asfaltati pana in sensul giratoriu de la dacia service ?altfel nu ajuta cu nimic daca ocolim pe autostrada sa putem ajunge