Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
18:25 13 05 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanța Confort Urban investește în utilaje performante (galerie foto)

ro

15 Jul, 2020 12:32 866 Marime text
  • Societatea municipiului Constanța investește în utilaje performante.

SC Confort Urban SRL, societate aflată în subordinea Primăriei Municipiului Constanța, acționează constant pentru creșterea calității
serviciilor oferite constănțenilor.

Încă de la începutul anului, 5 autoturisme inscripționate cu autocolant și dotate cu girofar au intrat în dotarea societății orașului nostru. Pentru a reduce timpul de intervenție din teren, flota auto a SC Confort Urban SRL a fost suplimentată cu 2 autoutilitare basculabile de 3.5 tone, cu 7 locuri. Vehiculele sunt destinate transportului personalului și a materialelor de construcție.


Investițiile au continuat cu achiziția unui repartizator cu mixturi asfaltice destinat spațiilor înguste, cu o capacitate de turnare de aproximativ 100 de tone/oră.  Finisorul Vӧgele Super 800i permite o creștere a calității lucrărilor de execuție printr-un mai bun control al parametrilor de lucru.

Cu o capacitate de încărcare de 3,2 mc, încărcătorul frontal pe pneuri Caterpillar Cat 950 este piesa principală a stației de asfalt. Utilajul
de ultimă generație asigură o mai bună manevrabilitate a materialelor de construcție prin optimizarea activității din șantier.

De asemenea, pentru nivelarea stratului de asfalt turnat în zona trotuarelor a fost achiziționat un cilindru compactor Bomag BW100 AD-5.
Utilajul de construcție este dotat cu accesorii care taie asfaltul pe lateral, operațiunea fiind necesară pentru finisarea stratului de asfalt.

Unul dintre cele mai performante utilaje din segment, mașina de măturat compact Bucher Citycat 2020, cu o capacitate de 2 mc,  schimbă modul în care se realizează pregătirea suprafețelor care urmează să fie asfaltate. Automăturătoarea cu lance de spălat sub presiune se poate strecura în zone greu accesibile utilajelor de mari dimensiuni iar agilitatea și stabilitatea direcțională permit salubrizarea eficientă a materialului frezat, eliminând și praful.

Investițiile în dotările care vor asigura îmbunătățirea calității lucrărilor edilitare se ridică la aproximativ 3 milioane de lei.

Sursă foto: Primăria Municipiului Constanța

Ti-a placut articolul?

Comentarii