Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:13 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Consiliul Judeţean Constanţa renovează birouri din Palatul Administrativ

ro

19 Jun, 2017 00:00 3179 Marime text
Consiliul Judeţean Constanţa achiziţionează lucrări de renovare pentru două birouri situate la subsol, în clădirea Palatului Administrativ, situate pe bulevardul Tomis nr. 513. Lucrările vizează reparaţii curente, igienizare şi zugrăveală, reparaţii instalaţie electrică, schimbare uşi, achiziţie sistem de climatizare ventilare format din aparat de aer condiţionat şi ventilator pentru aport de aer proaspăt.
 
Achiziţia este directă, iar sursa de finanţare este bugetul Consiliului Judeţean Constanţa. Ofertantului câştigător i se va solicita, la încheierea contractului, prezentarea certificatului constatator emis de ONRC, din care să rezulte că poate presta activităţi în domeniul contractului. Se solicită constituirea garanţiei de bună execuţie, în cuantum de 10% din valoarea fără TVA a contractului, constituită în termen de cinci zile lucrătoare de la data semnării contractului de achiziţie publică, conform prevederilor art. 39 şi art. 40 din H.G. nr. 395/2016. Condiţiile de adjudecare: preţul cel mai scăzut în condiţiile îndeplinirii cerinţelor din prezenta invitaţie şi a cerinţelor minime din specificaţiile tehnice, considerate obligatorii.
Termenul-limită de depunere a ofertelor: 21.06.2017.
 
Ofertantul desemnat câştigător va posta oferta în SEAP, în condiţiile în care deţine cont. În cazul în care ofertantul selectat nu va îndeplini condiţiile de participare sau refuză încheierea contractului, va fi selectat/contactat operatorul economic situat pe următorul loc, în baza criteriului de adjudecare.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii