Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:01 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Consiliul Județean Constanța achiziționează aparatură IT pentru dotarea cabinetelor medicale de la Centrul de Sănătate Mintală pentru Adulți

ro

22 Sep, 2023 11:36 858 Marime text
  • La începutul anul trecut, Consiliul Județean Constanța anunța că intenționează să înființeze un Centru de Sănătate Mintală pentru Adulți
  • Amplasamentul este situat pe strada Izvor numărul 27. Pe amplasament se află o clădire unde a funcționat cândva o farmacie
  • Lucrările de reabilitare și modernizare ale imobilului, în suprafața de 175 mp, urmau să se ridice la 1,4 milioane de lei
  • Aflăm însă că administrația județeană( n.r. Consiliul Aflăm însă că administrația județeană achiziționează deja aparatură IT pentru pentru dotarea cabinetelor medicale din cadrul Centrului de Sănătate Mintală Adulți
  • Achiziția directă din bugetul CJC este estimată la 26.000 lei fără TVA
 

 
În 2022, Consiliul Județean Constanța anunța că intenționează să înființeze un Centru de Sănătate Mintală pentru Adulți.

Pe 19 ianuarie 2022, Primăria Municipiului Constanța a eliberat Certificatul de Urbanism cu numărul 83, pentru „Reabilitarea, modernizarea și schimbarea destinației din construcție administrativă/social-culturală-farmacie în construcție pentru sănătate – Centru de Sănătate mintală adulți“.
Amplasamentul este situat pe strada Izvor numărul 27. Pe amplasament se află o clădire unde a funcționat cândva o farmacie. Lucrările de reabilitare și modernizare ale imobilului, în suprafața de 175 mp, urmau să se ridice la 1,4 milioane de lei.

Au fost organizate mai multe licitații pentru lucrările la acest Centru despre al cărui stadiu de reabilitare nu se cunosc foarte multe detalii.

„La Centrul de sănătate mintală pentru adulți, lucrările de reparații au fost executate în proporție de peste 85% (lucrări de structură, terasă/hidroizolație/atic, tâmplărie exterioară, etc), mai sunt de executat finisaje interioare și exterioare, montaj centrală, corpuri de încălzire/iluminat și corpuri sanitare. Ca și dotări (scaune/mese/birouri) suntem în etapa de evaluare a ofertelor în vederea achiziționării acestora. În ceea ce privește echipamentele IT, am demarat procedurile de achiziție", potrivit biroului de presă al Consiliului Județean Constanța.


Aflăm însă că administrația județeană( n.r. Consiliul Județean Constanța) achiziționează deja aparatură IT pentru pentru dotarea cabinetelor medicale din cadrul Centrului de Sănătate Mintală Adulți, situat în municipiul Constanța, de pe strada Izvor, nr. 27.

Achiziția se realizează direct, din bugetul local pe 3 loturi după cum urmeză: Lotul 1-laptop(6 bucăți):20.900 lei fără TVA, Lotul 2-multifuncțională(4 bucăți):4.900 lei fără TVA și Lotul 3-microsistem audio(1 bucată):1.100 lei fără TVA.

Criteriul de atribuire este prețul cel mai scăzut. Oferta declarată câștigătoare este cea cu prețul cel mai scăzut, în condițiile confirmării îndeplinirii cerințelor minime considerate obligatorii și anexate prezentei invitații de participare.

Termenul limită și locul de transmitere/depunere a ofertelor este 25.09.2023, ora 12:00 pe adresa de e-mail: licitatii@cjc.ro sau se depun la Registratura Consiliului Județean Constanța, bd. Tomis nr. 51, municipiul Constanța.

PRECIZĂRI:
 

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:

Licitație cu repetiție pentru servicii de dirigenție la Centrul de Sănătate Mintală Adulți din Constanța

Planurile Consiliului Județean Constanța pentru clădirea deținută pe strada Izvor. Va veni în sprijinul Spitalului Județean

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii