Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
18:32 27 05 2022 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Planurile Consiliului Județean Constanța pentru clădirea deținută pe strada Izvor. Va veni în sprijinul Spitalului Județean

ro

20 Jan, 2022 00:00 1087 Marime text
  • Centrul de Sănătate Mintală Adulți va avea sediul propriu în Constanța
 
Consiliul Județean Constanța a cerut și obținut un certificat de urbanism de la Primăria Constanța pentru o investiție.
 
Prin CU 83 din data de 19 ianuarie 2022, CJ Constanța dorește reabiltiarea, modernizarea și schimbarea destinației din construcție administrativă/social-culturală-farmacie în construcție pentru sănătate – Centrul de Sănătate Mintală Adulți, la clădirea situate pe strada Izvor nr. 27, din Constanța. Documentul este valabil 24 de luni.


 
Contactat telefonic, Mihai Lupu, președintele Consiliului Județean Constanța a precizat că este o necesitate amenajarea acestui spațiu pentru a mai descărca de pe umerii Spitalului Județean de Urgență Constanța din pacienți. Sediul propriu pentru această specializare va oferi siguranța pacienților într-un mediu benefic, conform celor spuse de Lupu.
 
  PRECIZĂRI:
 
 Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:


Președintele CJC, Mihai Lupu, despre necesitatea unui spital nou la Constanța
 
Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?

Comentarii