Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:18 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Licitație cu repetiție pentru servicii de dirigenție la Centrul de Sănătate Mintală Adulți din Constanta

ro

07 Feb, 2023 11:08 1379 Marime text



Consiliul Județean Constanța cumpără direct cu fonduri din bugetul propriu servicii de dirigenţie de şantier pentru urmărirea şi verificarea execuţiei de lucrări la obiectivul de investiții: „Reabilitare, modernizare și schimbare destinație din construcție administrativă/social- culturală – farmacie în construcție pentru sănătate - Centrul de Sănătate Mintală Adulți, situată în municipiul Constanța, str. Izvor, nr. 27”.

Operatorii economici interesați, vor transmite ofertele: la adresa de e-mail: licitatii@cjc.ro cu Scrisoare de înaintare, conform Formular nr. 1 din Secţiunea Formulare, în care se va preciza obiectul achiziţiei pentru care se ofertează sau sau la adresa: Bdul Tomis nr. 51, Constanţa 900725, Registratura – Consiliul Judeţean Constanţa, în plic sigilat însoţită de Scrisoare de înaintare, conform Formular nr. 1 din Secţiunea Formulare, în care se va preciza obiectul achiziţiei până la data de 09.02.2023, ora 12:00.

Precedenta achiziție a fost anulată deoarece nu s-a depus nicio ofertă admisibilă.

Valoarea estimată a achiziţiei este de 20.000 lei fără TVA.

Prin Certificatul de Urbanism nr. 83 emis de Primăria Constanța în data de 19 ianuarie 2022, CJ Constanța dorește reabilitarea, modernizarea și schimbarea destinației din construcție administrativă/social-culturală-farmacie în construcție pentru sănătate – Centrul de Sănătate Mintală Adulți, la clădirea situate pe strada Izvor nr. 27, din Constanța. Documentul este valabil 24 de luni.

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii