Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:09 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Consiliul Concurenței a autorizat tranzacția prin care Delfingen Industry SA preia unele active și acțiuni ale grupului Schlemmer

ro

18 Aug, 2020 13:17 993 Marime text
  • Delfingen Industry SA preia unele active și acțiuni ale grupului Schlemmer
Delfingen Industry S.A., având sediul în Franța, activează în domeniul producției și comercializării de componente pentru industria auto și alte industrii. În România, Delfingen Industry S.A. are două filiale (Delfingen RO-Transilvania SRL și Delfingen RO-Valahia SRL), aferente a două puncte de producție.

Grupul Schlemmer își desfășoară activitatea în domeniul producției și comercializării de componente pentru industria auto și alte industrii. În România, grupul Schlemmer este prezent prin compania Schlemmer Romania S.R.L.

În urma analizei, Consiliul Concurenţei a constatat că această operaţiune nu ridică obstacole semnificative în calea concurenţei efective pe piaţa romȃnească sau pe o parte substanţială a acesteia și că nu există îndoieli serioase privind compatibilitatea sa cu un mediu concurenţial normal.

Decizia va fi publicată pe site-ul autorităţii naționale de concurenţă, după eliminarea informațiilor cu caracter confidențial.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii