Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
01:56 21 09 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Consilierul local PSD, care construiește unități locative pe bandă rulantă, a inițiat un trasfer de părți sociale între firmele pe care le controlează

ro

14 Jul, 2021 00:00 872 Marime text
  • Asociații societății Franc Construct SRL, Cristian Mihăilescu și  Alexandru Barba, au decis retragerea din societate și cesionarea capitalului social al firmei
  • Cristian Mihăilescu și-a cesionat cele 40 de părți sociale către societatea F.G.K. Fortune SRL, pe care o administrează
  • Alexandru Barba a cesionat 50 de părți sociale, către A.B.V. Alval General SRL, firmă controlată tot de el
  • Cedenții au mai decis și schimbarea sediului societății în Constanța și au preluat împreună activul și pasivul societății
  • Cristian Mihăilescu este consilier local municipal din partea PSD Constanța și construiește prin intermediul firmelor sale, unități locative în mai multe zone din municipiul Constanța
 
Asociații societății Franc Construct SRL, Cristian Mihăilescu și Alexandru Barba, au decis retragerea din societate și cesionarea capitalului social al firmei.

Astfel, Cristian Mihăilescu și-a cesionat cele 40 de părți sociale în valoare de 400 de lei către societatea F.G.K. Fortune SRL, pe care acesta  o administrează.

La rândul său, Alexandru Barba a cesionat 50 de părți sociale, în sumă de  500 lei, către A.B.V. Alval General SRL, firmă controlată tot de el.
În urma cesiunii de părți sociale, noul acționariat al societății Franc Construct SRL este de 900 lei, împărțit astfel: F.G.K. Fortune SRL 44% și A.B.V. Alval General SRL- 56%.


Cedenții au mai decis și schimbarea sediul societății în Constanța pe bd. Aurel Vlaicu în municipiu și au preluat împreună activul și pasivul societății, toate drepturile obligațiile prezente viitoare ce decurg din deținerea părților sociale, atât a celor deținute cât a celor cedate, inclusiv achitarea tuturor datoriilor societății către bugetul de stat alte persoane fizice sau juridice de orice natură, existente neachitate până la data prezentei hotărâri, atât cele evidențiate cât cele care vor apărea ca urmare a unor acțiuni de control.

Cristian Mihăilescu este consilier local municipal din partea PSD Constanța și construiește, prin intermediul firmelor sale, unități locative în mai multe zone din municipiul Constanța.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.


Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 
Citește și:

Franc Estate Development, act de urbanism pentru ridicarea unui imobil de şase etaje în municipiul Constanţa

Două blocuri ridicate de Franc Construct pe bulevardul Aurel Vlaicu, supraetajate. Ce condiţii a pus Primăria Constanţa (galerie foto)

Două clădiri de zece etaje fiecare, pe bulevardul Aurel Vlaicu. Cine este investitorul

 

Ti-a placut articolul?

Comentarii