Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:04 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Comorile DRDP-ului Şefa de la Financiar nu prea are finanţe (document)

ro

27 Feb, 2012 00:00 2734 Marime text
drdp_-_sediu_Directia_de_drumuri_01.jpgSoţii Damian nu deţin casă de locuit, apartament sau casă de vacanţă, însă se pot lăuda cu două autoturisme achiziţionate în 2006, un Volkswagen şi o Skoda

Cotidianul ZIUA de Constanţa vă prezintă averile angajaţilor Companiei Naţionale de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din structura locală, Direcţia Regională de Drumuri şi Poduri. Menţionăm că prezentarea se va face în ordine alfabetică, aşa cum se găseşte şi pe site-ul instituţiei, şi că nu vor constitui obiectul materialelor noastre cei care nu au legătură cu judeţul Constanţa.

Cristina Damian este şefa Serviciului Financiar din cadrul Direcţiei Regionale de Drumuri şi Poduri Constanţa. În declaraţia de avere completată pe 1 iunie 2011, angajata lui Ibram Aidîn spune că soţul său, Cătălin, deţine un teren în Tuzla, de 600 mp, cumpărat în 2003. Soţii Damian nu deţin casă de locuit, apartament sau casă de vacanţă, însă se pot lăuda cu două autoturisme achiziţionate în 2006, un Volkswagen şi o Skoda. Declaraţia de avere ne mai arată şi că şefa Financiarului de la DRDP a contractat un credit de 35.000 de euro de la BCR, pentru perioada 2006 - 2021. În familia Damian, soţia câştigă mai mult decât bărbatul. Angajata Direcţiei Regionale de Drumuri şi Poduri Constanţa a declarat că în anul fiscal anterior completării declaraţiei de avere a primit o leafă de 39.651 de lei, pe când soţul să, cadru militar, a câştigat în aceeaşi perioadă 31.047 lei.


Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii