Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
10:58 19 02 2020 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Coleg cu Mazăre şi Constantinescu, Valentin Gheorghe Ionescu nu mai este administrator al firmei Compania de Servicii şi Consultanţă SA

ro

16 Mar, 2019 00:00 1792 Marime text
În Monitorul Oficial al României au fost publicate deciziile Adunării Generale a Acţionarilor societăţii Compania de Servicii şi Consultanţă SA din data de  1.02.2019.
 
Masterob Consultanţă SA, cu sediul în municipiul Bucureşti, deţinând 116 acţiuni, reprezentând 96,66% din capitalul social; Ionescu Valentin Gheorghe, deţinând 4 de acţiuni, reprezentând 3,34% din capitalul social, au decis, în unanimitate, unele modificări. Astfel, s-a aprobat retragerea din funcţia de administrator a lui Ionescu Valentin Gheorghe, începând cu data prezentei hotărâri. De asemenea s-a aprobat descărcarea de gestiune a lui Ionescu Valentin Gheorghe, pentru activitatea desfăşurată în calitate de administrator. În funcţia de administrator a fost numit Toma Ionel Viorel, pe o perioadă de 2 ani.
 
Numele lui Valentin Gheorghe Ionescu a fost întâlnit în peisajul afaceristic constănţean. Implicat în businessuri cu eoliene, terenuri şi centre comerciale, Ionescu a crescut alături de fostul primar al Constanţei, Radu Mazăre, şi de fostul preşedinte al Consiliului Judeţean Constanţa, Nicuşor Constantinescu, cei trei fiind colegi la Institutul de Marină. Valentin Gheorghe Ionescu este inculpat în Dosarul Retrocedărilor din Constanţa.
 
Numele lui Valentin Gheorghe Ionescu mai apare, potrivit Registrului Comerţului, în societăţile Compania de Servicii şi Consultanţă SA, Eco Industries Trading Group SRL, Euro Pro Construct SRL, Habitat şi Ambient SA, Masterjob Consultanţă SA, Meregalli Eastern Europe SRL, Sisteme Internaţionale de Afaceri SA, precum şi în mai multe societăţi radiate: Dusep SA, Eco Industries Trading Group SRL, Evyoly Impex SRL, Jacobs Hendrix & Partners SRL, Societatea Naţională de Distribuţie SA, Templum Plus SRL, Trans Media Xpress SRL.
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii