Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:44 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Modificări importante în Est Capital D.V. SRL! Legături cu Dosarul retrocedărilor din Constanța

ro

09 Jun, 2023 00:00 1464 Marime text
 
 
  • SC Est Capital D.V. SRL este controlată de Impresa Tre Colli SPA, din Italia, de Sisteme Internationale de Afaceri SA, din București, și de Cristian Ion Serghie, din Eforie.
  • Sisteme Internationale de Afaceri SA este controlată de Masterjob Consultanta SA, din București, și de Valentin Gheorghe Ionescu.
  • Prin decizia penală nr. 32 din 07.02.2019, Înalta Curte de Casație și Justiție a hotărât condamnarea lui Valentin Gheorghe Ionescu la cinci ani de închisoare în Dosarul retrocedărilor din Constanța. Tot în acest dosar, Radu Ștefan Mazăre, fost primar al municipiului Constanța, a primit 9 ani de închisoare.
 
Modificări importante în SC Est Capital D.V. SRL, cu sediul social pe strada Mihai Viteazul, din municipiul Constanța! Potrivit documentelor oficiale, Est Capital D.V. SRL a decis schimbarea sediului social al societăţii la adresa din Constanţa, strada Cuza Vodă, judeţul Constanţa, modificarea obiectului de activitate al societăţii în închirierea şi subînchirierea bunurilor imobiliare proprii sau închiriate, dar și modificarea duratei mandatului administratorului societăţii din durată nelimitată la o durată de 99 de ani începând cu data prezentei hotărâri.
 
Asociații SC Est Capital D.V. SRL au mai aprobat modalităţile de asigurare a stingerii pasivului societăţii sau de regularizare a lui în acord cu creditorii, în cazul dizolvării fără lichidare, atunci când asociaţii sunt de acord cu privire la repartizarea şi lichidarea patrimoniului Societăţii, şi anume: prin plată, compensaţie, confuziune, remitere de datorie, precum şi prin alte moduri expres prevăzute de lege.
 
Decizia asociaților SC Est Capital D.V. SRL a fost publicată în Monitorul Oficial partea a IV-a cu numărul 2457 din data de 06 iunie 2023.
 
Despre Est Capital D.V. SRL
 
Potrivit Termene.ro, platformă consultată la data de 8 iunie 2023, SC Est Capital D.V. SRL (fondată în 2007) are sediul social pe strada Mihai Viteazul, din municipiul Constanța, se ocupă de fabricarea produselor din beton pentru construcții și este controlată de Impresa Tre Colli SPA, din Italia, cu 59%, de Sisteme Internationale de Afaceri SA, din București, cu 37%, și de Cristian Ion Serghie, din Eforie, cu 4%.
 
Ca administrator apare Mara Persegona, din Italia.
 
Potrivit Termene.ro, Cristian Ion Serghie apare în Invest Consult Services SRL, R.D.C. International Consulting SRL, Owen Five SRL Constanța, Firflylogistic SRL, Tomrad Communications SRL, Luxury House Construction SRL (lichidare), Mamaia Luxury Construction SRL (faliment), Quality House SRL (dizolvare judiciară), Quadrifoglio SRL (radită), Act Consulting Services 2004 SRL, M&D Farers Invest SRL, radiate, și a fost reprezentant asociat persoană juridică D&L Stars Comp SRL, aflată în faliment.
 
Sisteme Internationale de Afaceri SA (controlată de Masterjob Consultanta SA, cu 93,33%, din București, și de Valentin Gheorghe Ionescu, fondator, cu 6,67%, apare în Agexcom International LTD SRL, București, în Yacht Service & Brokerage SRL, în Mamaia Luxury Construction SRL (faliment), Arora Construct Invest SRL (dizolvare judiciară) și în Autorenco SA, radiată.
 
Mara Persegona apare în Gimaso Investment SRL, din București, dar și în Recon Six SRL din Constanța.
 
Pentru anul 2022, firma a declarat un profit net de 32.099 de lei.
 
Așa cum arătam și mai sus, Mamaia Luxury Construction SRL (cu sediul social în Constanța, pe strada Muzicii) se află în faliment, noul termen fiind stabilit pentru data de 19 iunie 2023.
 
Judecător sindic este Constanța Ilie, de la Tribunalul Constanța.
 
Dosarul de insolvență se află pe rolul Tribunalului Constanța, din iunie 2015, iar până în prezent, în cauză, au fost acordate aproape 40 de termene.
 
Asociații Mamaia Luxury Construction SRL - specializată în lucrări de construcţii a clădirilor rezidenţiale şi nerezidenţiale -, sunt Sisteme Internationale de Afaceri SA, cu 46%, Utilnavorep SA, cu 42%, și Serghie Cristian Ion, cu 12%.
 
Valentin Gheorghe Ionescu, condamnare în Dosarul Retrocedărilor
 
Prin decizia penală nr. 32 din 07.02.2019, Înalta Curte de Casație și Justiție a hotărât condamnarea lui Valentin Gheorghe Ionescu la cinci ani de închisoare în Dosarul retrocedărilor din Constanța. Tot în acest dosar, Radu Ștefan Mazăre, fost primar al municipiului Constanța, a primit 9 ani de închisoare.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
 
Mamaia Luxury Construction SRL, în faliment! Cine controlează firma și ce pași s-au făcut în instanță
 
Înalta Curte, amânare de pronunțare în dosarul privind finanțarea campaniei electorale din 2009
 
ANI sesizează DNA!
Averea și interesele lui Robert Sorin Negoiță, primar al Sectorului 3, București. Teren și casă la Constanța (DOCUMENTE)

 
Judecătorii au încetat procesul penal faţă de Răducu Valentin Preda, fost secretar de stat în Ministerul Transporturilor! (MINUTĂ)
 
Judecătoarea Ana Roxana Tudose, de la Înalta Curte, iese la pensie! A făcut parte din completul care a decis că fostul preşedinte Traian Băsescu a colaborat cu Securitatea comunistă
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii