Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:54 23 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

CN ACN SA Constanța va construi o stație de epurare. Documentația, depusă la Mediu

ro

29 Nov, 2021 00:00 2020 Marime text
  • La Agigea va fi construită o nouă stație de epurare, conform documentației depusă la APM Constanța
 
Agenția pentru Protecția Mediului Constanța anunţă publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul inițiat de Compania Națională Administrația Canalelor Navigabile SA Constanța.
 
Este vorba de proiectul „Construire stație de epurare”, propus a fi amplasat în județul Constanța, Comuna Agigea, Strada Ecluzei, nr. 1. Documentația a fost depusă de CN ACN Constanța, prin director Daniel Georgescu.
 
Informaţiile privind proiectul propus pot fi consultate la sediul Agentiei pentru Protecția Mediului Constanța, str. Unirii, nr.23, Mun. Constanța, județul Constanța, zilnic, între orele 9 – 13,  şi la adresa titularului.
 
Amintim că recent, Compania Națională Administrația Canalelor Navigabile SA Constanța a organizat o licitație pentru achiziția de gaze naturale. Contractul a fost atribuit pe 25 octombrie, iar pe www.licitatiapublica.ro a fost publicat pe 27 octombrie. Cantitate totală estimată este de 800 MWh, iar durata contractului - 12 luni. Valoarea totală a contractului este de 440.752 lei, iar societatea câștigătoare este Premier Energy Trading.
 
PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 
Citește și
 
TPF Inginerie SRL, contract pentru supervizarea execuției lucrărilor pentru modernizarea Portului Ovidiu (document)

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii