Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:04 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Achiziții Constanța Primăria Istria a cumpărat servicii de dirigenție de șantier pentru un obiectiv de investiții din satele Nuntași și Istria (DOCUMENTE)

ro

26 Feb, 2024 17:00 773 Marime text
  • Conform detaliilor contractului, serviciile de dirigenție de șantier vizează obiectivul de investiție „Înființare sistem de canalizare, stație de epurare și racorduri în satele Nuntași și Istria, comuna Istria, județul Constanța”
 
Primăria comunei Istria, județul Constanța, și firma Iancu Bac au încheiat un contract prin cumpărare directă.
 
Valoarea acestuia ajunge la 135.000 de lei.
 
Primăria Istria a cumpărat de la Iancu Bac servicii de dirigenție de șantier.
 
Conform detaliilor contractului, serviciile de dirigenție de șantier vizează obiectivul de investiție „Înființare sistem de canalizare, stație de epurare și racorduri în satele Nuntași și Istria, comuna Istria, județul Constanța”.
 
Contractul a apărut în SEAP pe 21 februarie 2024.
 
Despre Iancu Bac
 
Potrivit termene.ro, Iancu Bac SRL are sediul în orașul Ovidiu, județul Constanța, pe strada Națională nr. 3, are ca obiect de activitate „activități de inginerie și consultanță tehnică legate de acestea” și funcționează din anul 2005.
 
Iancu Bacula figurează atât ca asociat unic, cât și ca administrator.
 
Conform termene.ro, Iancu Bacula apare și în: Trezor Trans SRL (radiată), Ianbac Consult (radiată), Bacula Iancu Persoană Fizică Autorizată (radiată), Alpha Sound SRL și Gramoste Band Music SRL.
 
Iancu Bac SRL a raportat pentru 2022 o cifră de afaceri de 751.892 de lei, un profit de 411.763 de lei și un angajat.
 
Conform licitatiapublica.ro, firma are încheiate nu mai puțin de 222 de cumpărări directe. În județul Constanța, numărul acestora este de 208. Primul contract a fost câștigat în mai 2018, iar ultimul în februarie 2024.
 
Toate cumpărările directe ale firmei Iancu Bac SRL pot fi consultate în secțiune „DOCUMENT”.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:
Licitații Constanța Primăria Istria, contract de peste 4,6 milioane de euro pentru înființarea sistemului de canalizare în Nuntași și Istria! Ce firme și l-au adjudecat (DOCUMENT)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii