Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
02:08 05 10 2023 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Investiții Constanța Stație de epurare la Peștera, dezvoltată de Grup Cereal Agrozoo SRL

ro

06 Jun, 2023 00:00 1040 Marime text
  • APM Constanța a decis că nu trebuie realizată evaluarea impactului asupra mediului pentru proiectul „Construire stație de epurare”
 
Grup Cereal Agrozoo SRL a obținut undă verde de la Agenția pentru Protecția Mediului Constanța pentru o investiție nouă.
 
Mai precis, instituția a decis că nu trebuie realizată evaluarea impactului asupra mediului pentru proiectul „Construire stație de epurare”, propus a fi amplasat în comuna Peștera, str. Saidia nr. 12, jud. Constanța.
 
Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului Constanța din Constanța, str. Unirii nr. 23, în zilele de luni - joi, între orele 8-16.30, vineri, intre orele 8-14, precum şi la următoarea adresă de internet http://apmct.anpm.ro.
   
Amintim că în mai 2019, Grup Cereal Agrozoo SRL, controlată de Cristian Bogdan Bobe, a depus la Agenţia pentru Protecţia Mediului Constanţa memoriul tehnic de prezentare a proiectului „Extindere cramă, grup vinificaţie Saidia”, în vederea obţinerii avizului de mediu. Ulterior, APM Constanţa a precizat că nu este necesară efectuarea evaluării impactului asupra mediului în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul „Extindere cramă, grup vinificaţie Saidia”, amplasat în municipiul Constanţa, staţiunea Mamaia, zona Scandinavia.
 
Grup Cereal Agrozoo SRL
 
Societatea este fondată în anul 2003 și în anul 2022 a raportat 20 de salariați, la o cifră de afaceri de 15,5 milioane lei și un profit de 1,5 milioane lei.
 
Sediul social este la Peștera, județul Constanța, pe strada Saidia, activitatea principală fiind de cultivare a strugurilor. Asociat unic este Cristian Bogdan Bobe, el fiind și administrator. El mai apare în firmele Muterom Com SRL, Bobe Cristian-Bogdan Întreprindere Individuală și Grup Fermieri Peștera Cooperativă Agricolă.
 
PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 

 
Citește și:

Societatea care deține grupul de vinificație Saidia a depus documentația pentru extinderea capacității la APM Constanța

 
Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?

Comentarii