Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:29 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Circulația trenurilor în perioada sărbătorilor de iarnă

ro

24 Dec, 2019 14:23 1180 Marime text

În zilele cu trafic crescut din această perioadă a sărbătorilor de iarnă CFR Călători are în circulație capacitatea maximă de transport, tehnic disponibilă, pentru asigurarea mobilității cetățenilor către destinațiile dorite.

De asemenea, sunt suplimentate operativ, în funcție de parcul disponibil, trenurile care circulă pe cele mai solicitate rute care conectează capitala cu orașele mari din principale regiuni ale țării.

Recomandăm pasagerilor planificarea din timp a călătoriei cu trenul și utilizarea tuturor trenurilor CFR Călători.

Biletele de tren pot fi achiziţionate cu anticipație de până la 30 de zile:  direct de la casele de bilete din gări și agenţii de voiaj CFR; online de pe www.cfrcalatori.ro; de la automatele de vâzări din gări; de la distribuitori autorizați (agenții de turism).

Înainte de călătorie, recomandăm tuturor pasagerilor să se asigure că au achiziționat bilet pentru evitarea taxării suplimentare în tren și/sau suportarea costurilor amenzii conform reglementărilor în vigoare.

Pentru informații actualizate despre circulația trenurilor, călătorii sunt rugați să consulte pagina de internet a companiei www.cfrcalatori.ro sau să se adreseze personalului nostru din stații.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii