Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:11 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cine va asigura automobilele din parcul auto al Autorităţii Navale Române (document)

ro

13 Nov, 2017 00:00 2183 Marime text
Autoritatea Navală Română vrea să-şi asigure automobilele din parcul auto. În acest sens, va fi organizată o licitaţie pentru atribuirea contractului „Servicii de asigurare a autovehiculelor - asigurare obligatorie RCA“, în valoare estimată fără TVA de 8.210 lei.
 
Contractul constă în achiziţia serviciilor de asigurare RCA pentru: şase autoturisme Dacia fabricate în 2007, un autoturism Hyundai fabricat în 2007, o autoutilitară Iveco Daily fabricată în 2011, cinci autoutilitare Mitsubishi fabricate în 2014.
 
Valoarea totală estimată este calculată pentru toate cele 13 autovehicule. Ofertantul trebuie să deţină cont de trezorerie. Plata se va face în ziua următoare primirii decontului de prime, iar livrarea poliţelor de asigurare se va face imediat după efectuarea plăţii. Ofertele vor fi prezentate pentru un an. Termenul-limită de postare a ofertelor este 15.11.2017, în catalogul de produse/servicii/lucrări din sistemul electronic de achiziţie publică (SEAP). Contractul va fi adjudecat în baza criteriului „preţul cel mai scăzut“.
 
În secţiunea „Documente“ puteţi consulta anunţul de participare la această licitaţie. 
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii