Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:06 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cine a primit diploma de onoare a Sucursalei Constanța a Asociației Militarilor Veterani și Veteranilor cu Dizabilități (galerie foto)

ro

28 Aug, 2020 11:16 2124 Marime text
  • Diploma de onoare a Sucursalei Constanța a Asociației Militarilor Veterani și Veteranilor cu Dizabilități, acordată viceamiralui (rtr) Petre Zanfir și colonelui (rtr) Dumitru Gîlcă.     

Sucursala Constanța a Asociației Militarilor Veterani și Veteranilor cu Dizabilități a primit vizita președinților celor două Asociații de Veterani de Război, din MApN și din MAI.

Întâlnire istorică la sediul Asociației Militarilor Veterani și Veteranilor cu Dizabilități! În cadrul ședinței de Consiliu de Conducere a Sucursalei Constanța a AMVVD, am fost onorați să primim vizita președinților celor două Asociații de Veterani de Război. Domnul viceamiral (rtr) Zanfir Petre, președintele Asociației Veteranilor de Război din MApN și domnul colonel (rtr) Gîlcă Dumitru, președintele Asociației Veteranilor de razboi din MAI au primit, din partea Asociației Veteranilor Militari, diploma de onoare a Sucursalei Constanța! În încheierea întâlnirii, cei doi președinți invitați au declarat că sunt bucuroși că  AMVVD este o structură serioasă, cu «veterani mai tineri» și că suntem continuatorii lor!, este mesajul  Asociației Militarilor Veterani și Veteranilor cu Dizabilități


Totodată, în semn de respect față de munca depusă de către cei doi președinți ai celor două asociații, acestora li s-au înmânat legitimațiile de membri, în urma semnării adeziunilor.  

Sursa foto: Asociația Militarilor Veterani și Veteranilor cu Dizabilități, sucursala Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii