Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:42 25 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

#ConstantaEsteBine Asociația Militarilor Veterani și Veteranilor cu Dizabilități Sucursala Constanța sprijină eroii care se luptă cu pandemia! (galerie foto)

ro

12 May, 2020 20:38 2463 Marime text

 Asociația Militarilor Veterani și Veteranilor cu Dizabilități Sucursala Constanța sprijină eroii care se luptă cu pandemia!

În aceste zile, când eroii noștrii sunt medicii, dar și militarii, noi, cei din AMVVD Sucursala Constanța, am venit în ajutorul lor, sprijinindu-i cu viziere de protecție pentru tot personalul medical militar, din cadrul Sistemul Medical Modular de Intervenție și Tratament (SMMIT). Acest sistem modular este condus de Lt.Col   Cătălin Boca  si funcționează ca o sectie Spitalului Militar de Urgență ”Dr. Alexandru Gafencu” Constanța, al carui comandand este Col. Trană Aurel.

Ne-au fost parteneri în acest proiect, Asociatia Farul Ospitalier din Constanța si domnul Razvan Limban, carora le mulțumim! Asociația Farul Ospitalier, este o asociație care sprijină cultura, învățământul și cercetarea, dar care desfășoară și activități caritabile.

Referitor la vizierele donate, acestea oferă cel mai înalt nivel de protecție împotriva stropilor, particulelor și al fluidelor. Protejează atât purtătorul vizierei, cât și pe cel cu care intră în contact, împotriva contaminării de particulele generate în timpul vorbirii sau în cazul în care o persoană apropiată strănută, tușește, etc.

Acestea  sunt rezistente la : vânt, la praf, picături sau stropi, comportându-se ca  scut pentru întreaga față. Au în dotare un dispozitiv  reglabil și sunt potrivite pentru utilizare îndelungată . Viziera poate fi curățată ușor cu dezinfectant si este reutilizabilă, este rezistenta expunerii la razele UV, rezistentă la germicide, bactericide, virucide și substanțe chimice. Materialul din care sunt fabricare  prezintă o rezistență ridicată la impact este  flexibil, se poate îndoi la rece ,fără sa isi schimbe culoarea. Vom continua!, a transmis AMVVD Sucursala Constanța.

Sursa foto: AMVVD Sucursala Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii