Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:01 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cerere în căsătorie spectaculoasă pe faleza din Mamaia (video)

ro

07 Nov, 2016 14:58 6960 Marime text


Maia, o tânără de 24 de ani din Constanţa a avut parte ieri de o surpriză pe care, cu siguranţă n-o va uita toată viaţa. Iubitul ei, Emil, a pus la cale o cerere în căsătorie surpriză.  Băiatul a profitat de faptul că Maia e pasionată de motoare susţinute de două roţi şi, ajutat de mai mulţi prieteni motociclişti a formulat una dintre cele mai frumoase cereri în căsătorie la care cineva poate visa.
 
Fata a fost urmărită în trafic de câteva zeci de bikeri, care, la un moment dat, au înconjurat-o, pe faleza din staţiunea Mamaia. Copleşită de ce vede, tânără nu şi-a imaginat nicio clipă că toată „desfăşurarea de forţe“ a fost pregătită special pentru ea, iar la un moment dat a încercat să fugă din mijlocul horei de motociclişti.
 
În acel moment, în zgomotul motoarelor turate şi-a făcut apariţia Emil, iubitul ei, cu un buchet imens de flori şi cu inelul de logodnă.
 
Băiatul s-a aşezat în genunchi şi a formulat „marea întrebare“. Plină de emoţii, dar fără să şovăie, Maia a acceptat cererea în căsătorie.
 
Întregul moment a fost filmat şi postat pe paginile de Facebook ale celor doi, unde imediat au început să curgă şi urările de bine din partea prietenilor.
 
Sursa video: Facebook


 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii