Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:31 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanța O tânără, cadru militar, cerută în căsătorie la ceremonia de depunere a jurământului militar. Ce răspuns a primit tânărul din partea iubitei (VIDEO)

ro

06 Nov, 2021 19:31 4738 Marime text

  • Cerere în căsătorie la ceremonia de depunere a jurământului militar la Constanța 
Un moment emoționant al festivității de depunere a Jurământului Militar, desfășurate la Școala Militară de Maiștri Militari a Forțelor Navale, a fost cel în care elevul de anul I Mălin Crișu a cerut-o în căsătorie pe iubita lui, elev caporal Elena Iuliana Tudoran, elevă în anul II. 

Iată postarea de pe pagina de Facebook a Ministerului Apărării Naționale 

Cerere în căsătorie la ceremonia de depunere a jurământului militar: „Acum, când m-am legat prin jurământ față de țară, vreau să mă leg și prin dragoste față de tine!”


Un moment emoționant al festivității de depunere a Jurământului Militar, desfășurate la Școala Militară de Maiștri Militari a Forțelor Navale, a fost cel în care elevul de anul I Mălin Crișu a cerut-o în căsătorie pe iubita lui, elev caporal Elena Iuliana Tudoran, elevă în anul II: „Acum, când m-am legat prin jurământ față de țară, vreau să mă leg și prin dragoste față de tine! Vrei să fii soția mea pentru tot restul vieții?” – au fost vorbele pe care tânărul de 21 de ani le-a rostit în fața persoanelor aflate la ceremonie.

Răspunsul a venit plin de emoție, dar și cu multă siguranță de sine: „DA!”

Mălin și Iuliana sunt amândoi din Iași și s-au cunoscut în urmă cu un an. Deși sunt încă foarte tineri, au știut din prima clipă că îi va lega o dragoste ca cea despre care veacuri întregi poeții au scris versuri. De altfel, fata cochetează cu poezia și cu arta teatrală și nu de puține ori și-a așternut trăirile inspirate de iubitul său, în metafore, pe hârtie.

Iuliana a ales cariera militară în urmă cu un an, din pură pasiune și cu multă determinare. Anul acesta, Mălin a ales să își urmeze îndemnul inimii, care, în taină, îi cerea să fie mai aproape de aleasa sa, așa că astăzi îmbracă amândoi haina de marinar militar. Astfel, cei doi logodnici pornesc la drum umăr la umăr cu un ideal comun, dar și cu dragoste.

Sursa foto-text: Facebook/ Ministerul Apararii Nationale, Romania - www.mapn.ro (Text: Cristina Sîmbeteanu, Video: Matei Ghioc (Trustul de Presă al Armatei) 

PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.


 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii