Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:27 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Spectacol de aproximativ 8.000 de euro la Constanța Centrul „Teodor T. Burada” o aduce pe artista Bibi pentru un show dedicat copiilor (DOCUMENTE)

ro

27 Mar, 2024 17:00 729 Marime text
  • Concret, Boutique PR & Events pune la dispoziția clientului servicii artistice în vederea organizării unui eveniment cultural – artistic, dedicat publicului larg, la care va participa Bibi, cu o durată a show-ului de 45 de minute
 
Centrul Cultural Județean Constanța „Teodor T. Burada” și societatea Boutique PR & Events au încheiat un contract în valoare de 38.655 de lei, aproximativ 8.000 de euro la cursul actual. Contractul a fost atribuit prin cumpărare directă. Atribuirea a fost făcută publică în SEAP pe 22 martie 2024.
 
Centrul Cultural Județean Constanța „Teodor T. Burada” a achiziționat servicii cultural – artistice.
 
Concret, Boutique PR & Events pune la dispoziția clientului servicii artistice în vederea organizării unui eveniment cultural – artistic, dedicat publicului larg, la care va participa Bibi, cu o durată a show-ului de 45 de minute. Spectacolul va fi organizat de Ziua Copilului, pe 1 iunie 2024.
 
Despre Boutique PR & Events
 
Potrivit termene.ro, platformă consultată miercuri, 27 martie 2024, firma funcționează din 11 iunie 2015, se ocupă cu activități de consultanță în domeniul realațiilor publice și al comunicării și are sediul în Tunari, județul Ilfov, strada Cireșului nr. 10.
 
În anul 2022, Boutique PR & Events SRL a înregistrat o cifră de afaceri egală cu 256.566 de lei, un profit egal cu 1.618 lei și un angajat.
 
Georgiana Slabu apare ca asociat și administrator în firmă, conform sursei menționate.
 
După cum se arată în datele de la Registrul Comerțului, Georgiana Slabu mai este prezentă în: JJ Music SRL, Star Music Events SRL și Slabu Georgiana Persoană Fizică Autorizată (radiată).
 
Conform licitatiapublica.ro, Boutique PR & Events SRL a câștigat 14 cumpărări directe cu autorități contractante din România și două cu autorități din Constanța. Primul a fost înregistrat pe 14 septembrie 2023, fiind încheiat cu Primăria Cumpăna.
 
Toate cumpărările directe ale firmei Boutique PR & Events SRL pot fi consultate în secțiunea „DOCUMENT”.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro. 
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:
Achiziții Constanța De la cine a cumpărat Centrul Cultural Județean „Teodor T. Burada” servicii de pază și protecție (DOCUMENTE)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii