Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:14 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ce primari se prezintă la întâlnirea cu Elena Udrea?!

ro

01 Nov, 2010 00:00 1989 Marime text
primari_udrea_-_elena_udrea.jpgAstăzi, are loc la Bucureşti o întâlnire între ministrul Dezvoltării Regionale şi Turismului, Elena Udrea, şi primarii PDL din judeţul Constanţa

Preşedintele filialei judeţene a partidului, Mircea Banias, a declarat că toţi cei 13 primari din judeţ au confirmat prezenţa şi că, acolo unde primarii sunt de altă culoare politică, vor participa viceprimarii, dacă sunt de la PDL.

La întâlnire vor fi dezbătute proiectele pe care le-au depus liderii locali şi modul în care acestea pot fi finanţate din fonduri europene. Cu toate acestea, cel puţin un edil se află în necunoştinţă de cauză. "Eu nu merg la această întâlnire, nici nu am fost informat despre existenţa ei", a precizat edilul din Ghindăreşti, Vasile Simion. Gheorghe Moldovan, conducătorul albeştenilor, era la Bistriţa, unde tocmai participase la un eveniment în familie, dar astăzi este cu siguranţă prezent la întâlnire. "La Bucureşti mă prezint cu proiectele pentru drumuri, cu cel pentru alimentarea cu apă. Cu ceva ne alegem cu toţii", a susţinut Gheorghe Moldovan. Primarul din Hârşova are speranţe foarte mari. "Am avut un proiect de şapte milioane de euro depus la Brăila, pentru covor asfaltic, însă nu s-a rezolvat nimic, iar Elena Udrea ne-a spus să-l aducem la minister, pentru a accesa programul 10.000 de kilometri de drumuri reabilitate. Trebuie să intervenim şi pentru construcţia următoarelor patru blocuri ANL şi ne mai sunt necesare 20 miliarde lei vechi pentru terminarea blocului de locuinţe sociale cu 48 de apartamente. Eu vreau să plec de la întâlnire cu finanţare pentru toate proiectele, nici nu mă gândesc să fie altfel", a spus Tudor Nădrag. Anton Burcea, edilul din Adamclisi, are o listă precisă cu proiecte. "Nu ştiu ce este pe ordinea de zi, dar eu vreau să discut despre alimentarea cu apă în satul Abrud, despre canalizarea din Adamclisi, asfaltări şi amenajare drumuri agricole şi forestiere", a afirmat Anton Burcea.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii