Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:08 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ce decizii au fost luate în AGEA și AGOA societății Air Claim Constanța

ro

18 Apr, 2022 16:52 1223 Marime text
Decizii luate în AGEA și AGOA societății Air Claim Constanta. Foto: UnsplashAdunarea Generală Extraordinară a Acţionarilor AIR CLAIM - S.A., cu sediul social în municipiul Constanţa, la prima convocare decide asupra punctelor aflate pe agenda AGEA la nr. 1, 2, 3, 4, 5 după cum urmează:

1. Aprobă numirea lui Neguş Cristian în calitate de secretar al Adunării Generale Extraordinare a Acţionarilor.

2. Punctul 1. Ca urmare a alegerii de către Adunarea Generală Ordinară a Acţionarilor Societăţii din 28 februarie 2022 a noilor administratori deplini, membri în consiliul de administraţie al Societăţii cu mandat până la data de 14 februarie 2023, urmând ca acesta să aibă următorul conţinut:

19.7. La data prezentului Act Constitutiv, membrii Consiliului de administraţie al Societăţii sunt:
i. Tunescu George Daniel,
ii. Străuţ Dan-Andrei,
iii. Neguş Cristian,

3. Punctul 2. Aprobă modificarea art. 20.14 din actul constitutiv al Societăţii, urmând ca acesta să aibă următorul conţinut:
20.14. La data prezentului act constitutiv este numit Director General  Străuţ Dan-Andrei.

4. Punctul 3. Aprobă modificarea art. 19.11, 19.12 şi 19.13 din actul constitutiv al Societăţii, urmând ca acesta să aibă următorul conţinut:

19.11. În considerarea recomandărilor cuprinse în Codul de Guvernanţă Corporativă al Bursei de Valori Bucureşti cu privire la competenţa, independenţa Consiliului de administraţie şi separarea  responsabilităţilor între Consiliul de administraţie şi conducerea executivă, majoritatea membrilor Consiliului de administraţie va fi formată din membri ne-executivi.

19.12. Membrii consiliului de administraţie îşi vor exercita mandatul cu loialitate, în interesul societăţii, cu evitarea conflictelor de interese.

19.13. În consens cu articolele anterioare, membrii Consiliului de administraţie vor dezvălui Consiliului de administraţie orice legătură de familie, de afinitate, de afaceri şi orice situaţie care ar putea genera conflict de interes în raport cu Societatea.

5. Punctul 4.Aprobă modificarea art. 17.6 din actul constitutiv al Societăţii, urmând ca acesta să aibă următorul conţinut:

17.6. Societatea poate organiza adunările generale în aşa fel încât participarea, desemnarea/revocarea de reprezentanţi şi exercitarea votului să se poată realiza prin mijloace electronice de transmisie a datelor şi prin corespondenţă, cu respectarea prevederilor legislative în vigoare.

6. Punctul 5. Aprobă împuternicirea Preşedintelui Consiliului de Administraţie al Societăţii pentru a semna versiunile actualizate ale Actului Constitutiv al Societăţii, cu modificările prevăzute mai sus, şi pentru a întocmi şi semna în numele şi pe seama Societăţii şi pentru a depune orice documente şi pentru a da orice declaraţii necesare în vederea înregistrării/depunerii la Registrul Comerţului a hotărârilor AGEA, precum şi pentru a îndeplini orice alte formalităţi, precum cele de publicare, inclusiv să achite orice taxe, să solicite şi să primească orice documente emise de Registrul Comerţului şi/sau de orice altă autoritate competentă, precum şi acordarea către acesta a dreptului de a delega unei alte persoane mandatul pentru efectuarea formalităţilor menţionate anterior.

Pe de altă parte, Adunarea Generală Ordinară a Acţionarilor AIR CLAIM - S.A. decide asupra punctelor aflate pe agenda AGOA la nr. 1, 2, 3, 4, 5, după cum urmează:

Punctul 1.Aprobă numirea lui Neguş Cristian în calitate de secretar al Adunării Generale Ordinare a Acţionarilor.

Punctul 2.Aprobă descărcarea de gestiune a lui Tunescu George Daniel, a lui Coteş Mihail-Adrian, a lui Ene Bogdan Mihăiţă, a lui Străuţ Dan-Andrei şi alui Neguş Cristian, pentru activitatea desfăşurată în calitate de administratori ai Societăţii anterior datei prezentei Adunări Generale Ordinare a Acţionarilor.

Punctul 3.1.Aprobă numirea lui Străuţ Dan-Andrei,  în calitate de administrator, membru al consiliului de administraţie al Societăţii, cu mandat valabil până la data de 14 februarie 2023.

Punctul 3.2. Aprobă numirea lui Neguş Cristian, în calitate de administrator, membru al consiliului de administraţie al Societăţii, cu mandat valabil până la data de 14 februarie 2023.

Punctul 4. Aprobă următoarele remuneraţii acordate membrilor Consiliului de Administraţie al Societăţii pentru anul financiar 2022:
– mandat neremunerat;

Punctul 5. Aprobă împuternicirea Preşedintelui Consiliului de Administraţie pentru a semna în numele şi pe seama Societăţii contractele de administrare ce urmează să fie încheiate cu administratorii aleşi, conform punctului 3, şi pentru a da orice declaraţii necesare în vederea aducerii la îndeplinire a hotărârilor AGOA sau în vederea înregistrării/depunerii la Registrul Comerţului a hotărârilor AGOA, precum şi pentru a îndeplini orice alte formalităţi, precum cele de publicare, inclusiv să achite orice taxe, să solicite şi să primească orice documente/acte emise de Registrul Comerţului şi/sau de orice altă autoritate competentă, precum şi acordarea către acesta a dreptului de a delega unei alte persoane mandatul pentru efectuarea formalităţilor menţionate anterior.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii