Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:28 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ce amenzi au aplicat polițiștii în urma unor acțiuni la Constanța

ro

06 Mar, 2023 15:41 1188 Marime text
foto cu rol ilustrativ: IPJ Constanța Acțiuni ale polițiștilor constănțeni! 

Potrivit IPJ Constanța, la data de 5 martie a.c., polițiști din cadrul Poliției municipiului Mangalia – Biroul Rutier au desfășurat o acțiune pe linia respectării regimului legal de viteză și a opririlor neregulamentare, pe șoseaua Constanței, strada Portului și bulevardul 1 Decembrie 1918.

În urma activităților desfășurate, polițiștii au aplicat 7 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de peste 5.000 de lei, dintre care 6 pentru nerespectarea limitei legale de viteză.


La data de 5 martie a.c., polițiști din cadrul Poliției municipiului Constanța – Biroul Rutier au desfășurat o acțiune pe linia neacordării de prioritate și respectării culorii roșii a semaforului.

În urma activităților desfășurate, polițiștii au aplicat 55 de sancțiuni contravenționale la O.U.G. 195/2002, în valoare totală de 15.000 de lei.

Totodată, au fost reținute în vederea suspendării 10 permise de conducere, dintre care 8 pentru neacordare de prioritate vehiculelor și 2 pentru nerespectarea regimului legal de viteză., mai transmite sursa citată. 


La data de 5 martie a.c., polițiști din cadrul Poliției municipiului Medgidia și al Serviciului Rutier au desfășurat o acțiune pe linia respectării normelor de conviețuire socialăși a principalelor cauze generatoare de accidente rutiere, în cartierul Poligonul Viilor.

În urma activităților desfășurate, polițiștii au aplicat 20 de sancțiuni contravenționale la O.U.G. 195/2002, în valoare de peste 9.000 de lei, dintre care 8 pentru depășirea limitei legale de viteză, 2 pentru neportul centurii de siguranță, iar restul pentru alte abateri.

Totodată, au fost reținute în vederea suspoendării 3 permise de conducere și au fost retrase 2 certificate de înmatriculare.

La acțiune au participat și luptători din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale, precum și un polițist local din cadrul Poliției Locale Megidia., a mai transmis IPJ Constanța. 


La data de 5 spre 6 martie 2023, polițiști din cadrul Serviciului Rutier și al Poliției municipiului Constanța – Secția 1 Poliție Rurală Constanța au desfășurat o acțiune pentru prevenirea și combaterea principalelor cauze generatoare de accidente rutiere, pe DN3, în comuna Valu lui Traian.

În urma activităților desfășurate, polițiștii au aplicat 6 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de aproximativ 3.000 de lei.

Totodată, au fost retrase 2 certificate de înmatriculare.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii