Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
16:49 08 03 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Campanie demarată de Primăria Limanu Mesajul verii 2020 pentru Vama Veche și 2 Mai este „No more free hugs“

ro

03 Jul, 2020 16:00 945 Marime text

Campania „No more free hugs“ se adresează atât turiștilor, cât și agenților economici și localnicilor.
 
 
În contextul unei creșteri semnificative a numărului de îmbolnăviri de COVD 19 în România, Primăria Comunei Limanu a demarat astăzi o campanie de informare, conștientizare și responsabilizare privind importanța respectării regulilor în vederea limitării extinderii îmbolnăvirilor în Vama Veche și 2 Mai.

Campania „No more free hugs“ se adresează atât turiștilor care vin să iși petreacă vacanța pe litoralul românesc, cât și agenților economici și localnicilor.

VAMA VECHE și 2 MAI  formează  cea mai frumoasă comunitate de pe litoralul românesc!  Este important să AVEM GRIJĂ UNII DE CEILALȚI! Autoritățile centrale au transmis că vor avea acțiuni ample de control, pe tot litoralul, începând de la 1 iulie. Este important să respectăm, cu toții, regulile și împreună – autorități, agenți economici și chiar turiști -  să ne asigurăm că aceste două localități nu se transformăîn focare ! Din întelepciunea popular știm că – «paza bună trece primejdia rea».  Fiecare dintre noi poate să contribuie la protejarea acestor destinații de vacanță și menținerea acestora drept locații «SAFE».  Cu toții ne dorim să ne reîntoarcem la normalitate și să reușim să ne deconectăm în vacanță, da, trăim o situație atipică, iar mesajul verii 2020 pentru Vama Veche și 2 Mai este: NO MORE FREE HUGS, susține Daniel Gheorghe Georgescu, primarul Comunei Limanu.


Astfel, pentru conștientizarea turiștilor, Primăria va distribui tuturor agenților economici afișe și fly-ere prin care sunt reamintite regulile de igienă.
De asemenea, au fost organizate întâlniri cu agenții economici care își desfășoară activitatea în Comuna Limanu și reprezentanți ai DSP Constanta și Inspectoratul Judetean de Poliție.

În paralel, pe rețelele de socializare  vor fi publicate regulile impuse de autorități pentru a limita extinderea virusului.

Este absolut normal s ăne implicăm și să încercăm, prin toate mijlocele, să îi facem pe oameni să înteleaga la ce pericol ne expunem, cu toții, dacă nu respectăm aceste reguli. Este interesul nostru, al tuturor, să colaborăm și să fim uniți în această încercare. Astăzi, la început de weekend, am trimis mesaje tuturor agenților economici din zonă să crească vigilența și să se asigure că se respect regulile. Scopul nostru este comun. Ne dorim să menținem Vama Veche și 2 Mai ca destinații sigure de vacanță, însă eforturile nu pot fi numai ale autorităților și agenților economici. Avem nevoie ca turiștii să fie responsabili și să conștientizeze că îi pot pune în pericol pe cei dragi, dar și pe cei care locuiesc aici. Am încercat să găsim un mesaj potrivit cu specificul zonei și să ieșim din zona instituțională, mai ales pentru că ne adresăm unui public tânăr și non-conformist.  Ne-am dorit să fie simplu, dar de impact. Săptămânal vom face acțiuni de conștientizare și vom încerca să facem acest mesaj cât mai vizibil, în cât mai multe locuri publice, mai spune Daniel Gheorghe Georgescu, primarul Comunei Limanu.

 

Ti-a placut articolul?

Comentarii