Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:40 21 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Campania „Tu decizi pentru Constanța”, la momentul votului.Cum se poate vota și care sunt proiectele pentru fiecare domeniu

ro

07 Nov, 2022 15:48 1230 Marime text
Tu decizi pentru Constanța. Foto: Primăria ConstanțaCampania „Tu decizi pentru Constanța” a ajuns la momentul votului. În perioada 7 noiembrie - 4 decembrie 2022, puteți vota cele 35 de proiecte declarate eligibile de către Comisia tehnică de analiză din cadrul Primăriei.

„Etapa unică de vot se desfășoară exclusiv online. Votul are loc într-o singură etapă, iar fiecare cetățean înscris în portalul bugetării participative poate alege câte un proiect din fiecare domeniu.
La finalul etapei de votare, va fi declarat câștigător proiectul cu cele mai multe voturi din domeniile în care acestea sunt încadrate.
Lista completă cu toate propunerile pentru fiecare domeniu și mai multe detalii despre acestea poate fi consultată pe platforma online a programului https://tudecizi.primaria-constanta.ro/proiecte“ - au precizat reprezentanții Primăriei Constanța.

Toți cei care locuiesc, muncesc sau studiază în Constanța și au împlinit vârsta de 18 ani își pot exprima votul pentru proiectele preferate.

„Pentru a putea vota, este necesară crearea unui cont pe https://tudecizi.primaria-constanta.ro sau autentificarea, dacă există deja un cont creat. Persoanele care vor să voteze însă nu au acces la platforma online, sunt așteptate la Centrul de Informare cetățeni din City Park Mall, unde vor fi îndrumate pentru crearea contului și pentru a vota.
Vă reamintim că bugetul acestei ediții a procesului de bugetare participativă este de 5 milioane de lei/an“ - au mai precizat reprezentanții Primăriei Constanța.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii