Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:55 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Căderi de tensiune în județul Constanța. Situația RAJA la această oră

ro

26 Oct, 2020 09:39 1760 Marime text

Din cauza instabilității atmosferice și a rafalelor de vânt, astăzi - 26 octombrie 2020, începând cu ora 08,00, mai multe stații de pompare au înregistrat variații și căderi de tensiune. Prin urmare, la ora actuală, la nivelul județului Constanța, nu se poate furniza apă potabilă ca urmare a lipsei de energie electrică în localitățile Topraisar, Cobadin, Viișoara și Valu lui Traian.

Ca urmare a atenționărilor meteo de precipitații abundente pentru anumite zone din județul Constanța, la nivelul RAJA SA s-au luat toate măsurile
necesare pentru a se putea interveni cu promptitudine în rezolvarea problemelor ce pot apărea în funcționarea sistemelor operate, fiind constituite mai multe echipe de intervenţie dotate cu utilajele necesare - wome, vidanje și pompe de mare putere.

Ne cerem scuze pentru neplăcerile create și asigurăm toți consumatorii afectați de lipsa apei din cauza disfuncționalităților de la nivelul sistemelor de alimentare cu energie, că lucrătorii RAJA vor relua imediat alimentarea cu apă la parametri normali, imediat ce vor fi rezolvate problemele apărute în furnizarea energiei electrice. Totodată, facem un apel către toţi consumatorii care înregistrează probleme la sistemul de alimentare cu apă potabilă şi canalizare, pentru remedierea acestor situaţii într-un timp cât mai scurt, să sesizeze toate avariile apărute la dispeceratul societăţii, la numărul de telefon: 0241.924., a transmis RAJA SA. 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii