Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
18:55 11 05 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Bucureștenii care vor moderniza bulevardele 1 Decembrie și Lăpușneanu au vrut să pună mâna și pe contractul străzii Ștefan cel Mare din Constanța. CNSC le-a respins contestația

ro

01 May, 2021 00:00 1343 Marime text

  • Consiliul Național de Soluționare a Contestațiilor a adoptat recent o decizie, la contestația înregistrată de către Hidro Salt -B-92 SRL

  • Plângerea vizează rezultatul contractului de achiziția și contractare execuție lucrări de construcții în cadrul proiectului «Acces și mobilitate pietonală în zona centrală a municipiului Constanța»

  • CNSC a decis să respingă contestația formulată de către Asocierea Hidro Salt -B-92 SRL– Trace Group Hold SA în contradictoriu cu primăria municipiului Constanța


Consiliul Național de Soluționare a Contestațiilor a adoptat recent o decizie, la contestația nr. 711/02.04.2021, înregistrată de către Hidro Salt -B-92 SRL, în calitate de lider al asocierii Hidro Salt -B-92 SRL– Trace Group Hold SA, împotriva adresei nr. 56320/23.03.2021 de comunicare a rezultatului procedurii și a raportului procedurii nr. 56313/23.03.2021, emise de către primăria municipiului Constanța, în cadrul procedurii de licitație deschisă, organizată în vederea atribuirii contractului de achiziție publică având ca obiect „Achiziția și Contractarea Execuției Lucrărilor de Construcții în cadrul Proiectului «Acces și mobilitate pietonală în zona centrală a municipiului Constanța» - cod SMIS 129226”.
Contestatarii au solicitat admiterea plângerii, anularea adresei nr. 56320/23.03.2021, a raportului procedurii nr. 56313/23.03.2021 și a tuturor actelor subsecvente în ceea ce privește declararea ca neconforma a ofertei sale și obligarea autorității contractante la reluarea procedurii din faza de evaluare a ofertelor și reevaluarea ofertei sale, cu luarea în considerare a motivelor ce determină acceptarea acestei oferte, respectiv constatarea caracterului conform și admisibil și stabilirea ofertei câștigătoare dintre ofertele declarate admisibile, cu respectarea cerințelor legale și aplicarea criteriilor de atribuire.
Procedura de soluționare în fața Consiliului s-a desfășurat în scris.
CNSC a decis să respingă contestația formulată de către Asocierea Hidro Salt -B-92 SRL– Trace Group Hold SA în contradictoriu cu primăria municipiului Constanța.
Însă, împotriva prezentei decizii se poate formula plângere, în termen de 10 zile de la comunicare pentru părțile cauzei, respectiv de la data luării la cunoștință de către alte persoane vătămate.
 

Despre Hidro Salt B 92  SRL  


Societatea Hidro Salt B 92  SRL a fost înfiinţată în anul 1996 şi are sediul social în Bucuresti, sectorul 2, Str. Viitorului nr. 50. Aceasta este deţinută de Georgeta Băiculescu.

PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Citește și:

Firma care a abandonat lucrările la Liceul cu Program Sportiv Nicolae Rotaru va executa modernizarea bulevardelor 1 Decembrie 1918 și Alexandru Lăpușneanu din ConstanțaȘantier pe strada Ștefan cel Mare! Încep lucrările din proiectul "Acces și mobilitate pietonală în zona centrală a municipiului Constanța”

O firmă din București a abandonat lucrările și s-a făcut nevăzută. Primăria Constanța reia demersurile pentru modernizarea și dotarea LPS „Nicolae Rotaru

Reabilitarea, modernizarea şi dotarea Liceului cu Program Sportiv din Constanţa costă peste patru milioane de lei. Cui i-a revenit contractul

Ti-a placut articolul?

Comentarii