Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:09 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

O firmă din București a abandonat lucrările și s-a făcut nevăzută. Primăria Constanța reia demersurile pentru modernizarea și dotarea LPS „Nicolae Rotaru”

ro

08 Apr, 2020 00:00 3401 Marime text

Situația Liceului cu Program Sportiv „Nicolae Rotaru“ din municipiul Constanța se află în atenția consilierilor locali încă din 2018. Dincolo de modernizarea sălii de tenis de masă, municipalitatea a demarat în același an, lucrările de îmbunătățire a infrastructurii școlare prin reabilitarea, modernizarea și dotarea Liceului cu Program Sportiv Nicolae Rotaru din municipiul Constanța. În acest sens, Primăria Constanța a atribuit contractul „Reabilitarea, modernizarea și dotarea Liceului cu program sportiv Nicolae Rotaru“ unei societăți din București  - Hidro Salt B 92 SRL, un contract în valoare de  4.970.276,87 lei, fără TVA.  Astfel, ar fi trebuit să fie reabilitată și cantina și refinisat căminul unității de învățământ.
Liceul cu Program Sportiv „Nicolae Rotaru” a rămas un șantier abandonat, după ce firma care câștigase licitația a dispărut. Decebal Făgădău a precizat că a fost reziliat contractul cu firma respectivă și că se caută soluții pentru finalizarea proiectului.
În prezent, municipalitatea consultă piața în vederea determinării valorii estimate privind achiziția revizuirii proiectării și a serviciului de asistență tehnică din partea proiectantului la obiectivul de învestiții „Reabilitarea, modernizarea și dotarea Liceului cu program sportiv”. Serviciul solicitat constă în elaborarea documentației tehnico-economică aferentă obiectivului de investiții „Reabilitarea, modernizarea și dotarea Liceului cu program sportiv Nicolae Rotaru, Constanța”(revizuirea proiectării și a serviciului de asistență tehnică din partea proiectantului) Data limită transmitere propuneri este 14 aprilie 2020 iar data limită de consultare  - 16 aprilie 2020.
Consultarea se va desfășura în sistem electronic/e-mail: directiatehnic@primaria-constanta.ro orice persoană/organizație interesată având posibilitatea de a transmite oferta de preț în vederea determinării valorii estimate a serviciului. Ofertele, precum și alte informații se pot transmite la adresa de e-mail: investitii@primaria-constanta.ro. Informațiile cu privire la rezultatul consultării vor fi publicate pe www.e-licitație.ro.
 
Citește și:

Liceul cu program sportiv Nicolae Rotaru din Constanța are nevoie de expertiză tehnică pentru reabilitare

Reabilitarea, modernizarea și dotarea Liceului cu Program Sportiv din Constanța costă peste patru milioane de lei. Cui i-a revenit contractul
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii