Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:35 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Bărbat decedat în Timişoara într-un incendiu izbucnit de la o ţigară aprinsă

ro

14 Aug, 2023 09:30 738 Marime text
  • În urma incendiului a ars o încăpere pe suprafață totală de aproximativ 12 mp. Pompierii au stabilit că incendiul s-a produs, cel mai probabil, de la o țigară lăsată aprinsă.

Un incendiu puternic a avut loc în Timişoara în această noapte, la ora 03:38, într-o locuință de pe strada Xenopol. În urma incendiului o persoană în vârstă de 74 de ani a decedat. 

A fost alertat Detașamentul 2 de Pompieri Timișoara și s-au deplasat la locul intervenției 14 subofițeri  cu o autospecială de primă intervenție și comandă, o autospecială de stingere cu apă și spumă și trei ambulanțe SMURD.

„La sosirea echipajelor de intervenție incendiul se manifesta la o încăpere din casă, fiind surprinsă o persoană, un barbat în vârstă de aproximativ 74 ani. Persoana a fost evacuată și predată în stare de inconștiență echipajului medical“, a declarat ISU Timiş. 


După finalizarea manevrelor de resuscitare, acesta a fost declarat decedat de către medicul de pe ambulanța SMURD.

În urma incendiului a ars o încăpere pe suprafață totală de aproximativ 12 mp. Pompierii au stabilit că incendiul s-a produs, cel mai probabil, de la o țigară lăsată aprinsă.


Citeşte şi:

Incendiu azi: Magazin alimentar cuprins de flăcări!
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii