Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:52 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Avarie RAJA în Constanţa. Ce zonă a municipiului este afectată

ro

12 Feb, 2023 09:02 1023 Marime text
Avarie RAJA, foto: Pexels
În cursul nopții de 11 spre 12 februarie 2023, conducta de alimentare cu apă cu diametrul de 300 mm, de la intersecția Șos Mangaliei cu str. Dr. A.S. Marcovici din municipiul Constanța a suferit o avarie majoră care a necesitat o intervenție imediată.

Pentru executarea lucrărilor a fost necesară întreruperea furnizării apei potabile până în jurul orei 14.00, astăzi – 12 februarie 2023, fiind afectați consumatorii din zona delimitată de Șos Mangaliei (Gara CFR) – Caraiman – 1 Mai – Șos. Mangaliei, în cartierele KM 4 și 4-5, precum și cei arondați punctelor termice 154 și 155., informează RAJA SA. 

În vederea desfășurării lucrărilor de reparații, echipele au blocat în zona intersecției 2 benzi de circulație pe sensul de mers către Abator, pe o lungime de aproximativ 50 m, zona fiind împrejmuită și semnalizată corespunzător, iar pentru fluidizarea traficului au fost anunțate Poliția Municipiului Constanța și Poliția Locală.

Ne cerem scuze consumatorilor afectați de lipsa apei, dar și participanților la trafic din zona avariei și asigurăm că echipele de intervenție vor face tot posibilul pentru remedierea situației într-un timp cât mai scurt., transmit reprezentabnții RAJA SA. 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii