Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
18:02 23 02 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Autorizaţiile de construire au fost deja eliberate Ce agenţi economici vor să amenajeze sectoare de plajă la anul

ro

05 Sep, 2014 00:00 1933 Marime text
Chiar dacă sezonul estival actual încă nu s-a încheiat, agenţii economici încep pregătirile pentru sezonul următor. În acest sens, Primăria Constanţa a eliberat, la începutul lunii septembrie, mai multe autorizaţii de construire al căror obiect constă în „amenajare sectoare de plajă“. Solicitantul autorizaţiilor este Administraţia Bazinală de Apă Dobrogea-Litoral, care a depus documentaţia necesară pentru SC Everest Construct SRL, SC Complex Astoria SRL şi SC Delta Vacanţa SRL. Valabilitatea autorizaţiilor de construire este de 12 luni, adică acestea vor expira în septembrie 2015.

Astfel, pe data de 3 septembrie, a fost eliberată autorizaţia nr. 1370 pentru amenajare plajă turistică, staţiunea Mamaia, sector V, subsector 18. Solicitant este ABADL, pentru SC Everest Construct SRL. Investiţia va fi realizată de societatea Princess Summer Club SRL, conform contractului de colaborare nr. 1/02.04.2014. Tot pe 3 septembrie, municipalitatea a eliberat autorizaţia de construire nr. 1371 pentru amenajare plajă, staţiunea Mamaia, sector IV, subsector 19, beneficiar fiind Complex Astoria SRL. Investiţia va fi realizată de societatea Raiders Internaţional SRL, conform contractului de management din 29 aprilie 2014. Cea de-a treia autorizaţie eliberată pe data de 3 septembrie, cu nr. 1372, a fost pentru amenajare plajă staţiunea Mamaia, sector VII, subsector 19, pentru SC Delta Vacanţa SRL.

Din datele Registrului Comerţului

Aşa cum reiese din datele Registrului Comerţului, SC Everest Construct SRL a fost înfiinţată în anul 2004 şi are sediul social în municipiul Constanţa, strada General Manu. Capitalul social subscris este de 200 de lei, integral vărsat, fiind compus din 20 de părţi sociale, valoarea uneia fiind de 10 lei. Asociat unic şi administrator al societăţii este Micu George Răzvan. Activitatea principală a societăţii este legată de „baruri şi alte activităţi de servire a băuturilor“. Cu sediul social în municipiul Constanţa, staţiunea Mamaia, Hotel Astoria, societatea Complex Astoria SRL a fost înfiinţată în anul 1995. Firma are un capital social de 205.000 lei, integral vărsat, fiind compus din 20.500 de părţi sociale, valoarea uneia fiind de 10 lei. Asociaţii societăţii sunt Maria Done, născută în anul 1977, în Constanţa, care deţine 10.150 de părţi sociale, cu o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 46%, şi Done Anica, născută în anul 1934, în Tortoman, care deţine 10.350 de părţi sociale, cu o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 54%. Administratorul societăţii este Done Anica. Activitatea principală a societăţii este legată de „hoteluri şi alte facilităţi de cazare similare“. Cel de-al treilea agent economic, beneficiar al autorizaţiei de construire nr. 1372 este societatea Delta Vacanţa SRL Constanţa. Potrivit ultimelor date publicate la Registrul Comerţului, societatea înfiinţată în anul 2002 a fost radiată. Societatea avea sediul social în municipiul Constanţa, pe strada Dionisie cel Mic.
 
Citeşte şi
 
Pe principiul „iarna car şi vara sanie“
Operatori celebri de plaje solicită autorizaţii de construire pentru sezonul următor

Ti-a placut articolul?

Comentarii