Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
18:29 04 12 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Autoritatea Electorală Permanentă. Consultare online privind drepturile persoanelor cu dizabilități

ro

28 Oct, 2021 12:44 513 Marime text
  • Autoritatea Electorală Permanentă (AEP) participă astăzi, la o consultare online a Comitetului Interministerial pentru Asigurarea Implementării Convenției Organizației Națiunilor Unite privind drepturile persoanelor cu dizabilități.
 
Obiectivul aceste consultări este de a face funcțional în România mecanismul de coordonare a implementării Convenției ONU privind drepturile persoanelor cu dizabilități.
 
La acest eveniment online, AEP va fi reprezentată de către domnul Daniel Duță, directorul general al Departamentului logistică electorală.
 
În continuare, vă redăm comunicatul oficial al Autorității Electorale Permanente:
 

„Autoritatea Electorală Permanentă (AEP) participă astăzi, 28 octombrie 2021, la consultarea online a Comitetului Interministerial pentru Asigurarea Implementării Convenției Organizației Națiunilor Unite privind drepturile persoanelor cu dizabilități (CIAIC).
 
Consultarea are loc ca urmare a implementării de către Autoritatea Națională pentru Drepturile Persoanelor cu Dizabilități, Copii și Adopții a proiectului Consolidarea mecanismului de coordonare a implementării Convenției ONU privind drepturile persoanelor cu dizabilități.
 
Proiectul beneficiază de asistență tehnică din partea Băncii Mondiale și este cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Capacitatea Administrativă 2014 – 2020. Obiectivul general al proiectului este de a face funcțional în România mecanismul de coordonare a implementării Convenției ONU privind drepturile persoanelor cu dizabilități.
 
AEP este reprezentatӑ la acest eveniment online de către domnul Daniel Duță, directorul general al Departamentului logistică electorală.
 
Comitetul Interministerial pentru Asigurarea Implementării Convenției Organizației Națiunilor Unite a fost înființat sub coordonarea Autorității Naționale pentru Drepturile Persoanelor cu Dizabilități, Copii și Adopții și are în componență reprezentanți ai autorităților și instituțiilor publice implicate în îndeplinirea obligațiilor prevăzute în Convenția ONU privind persoanele cu dizabilități.“

Ti-a placut articolul?

Comentarii