Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:58 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Au avariat două autospeciale ale poliției Tineri, reținuți pentru ultraj si tulburarea ordinii și liniștii publice. Ce spune IPJ Tulcea

ro

05 Sep, 2020 14:33 2647 Marime text
  • Pentru aplanarea conflictului, polițiștii, cu sprijinul luptătorilor Serviciului Actiuni Speciale, au imobilizat persoanele în cauză, sesizand organele de parchet, pentru săvârșirea infractiunilor de ultraj si tulburarea ordinii si liniștii publice.
La data de 3 septembrie a.c , polițiștii din cadrul Postului de Poliție Frecatei, în timpul exercitării atribuțiilor de serviciu, au oprit în trafic, un atelaj tractat, condus de un bărbat de 60 de ani, din localitate, care a adoptat o atitudine agresivă față de aceștia.

În sprijinul barbatului, au sosit încă doi tineri, membrii ai familiei, de 21, respectiv 24 de ani, împreună continuând a adresa injurii și amenințări la adresa polițiștilor, acțiunile culminând cu avarierea unui număr de două autospeciale ale poliției.

Pentru aplanarea conflictului, polițiștii, cu sprijinul luptătorilor Serviciului Actiuni Speciale, au imobilizat persoanele în cauză, sesizand organele de parchet, pentru săvârșirea infractiunilor de ultraj si tulburarea ordinii si liniștii publice.

La data de 4 septembrie a.c., în urma cercetărilor desfășurate de Parchetul de pe lângă Judecătoria Tulcea, doi dintre cei trei bărbați au fost reținuți pentru 24 de ore, iar in cursul acestei zile, instanța de judecată a dispus arestarea lor preventivă pentru 30 de zile, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ultraj si tulburarea ordinii și liniștii publice.

În continuare, cercetările se efectuează de catre procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Tulcea, a transmis IPJ Tulcea.


Sursă foto (cu rol ilustrativ): Arhivă ZIUA de Constanța
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii