Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
03:39 09 12 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Aţi păstrat bonurile fiscale din aprilie? Duminică are loc o nouă extragere în cadrul Loteriei Bonurilor Fiscale

ro

18 May, 2017 13:21 1479 Marime text
Extragerea bonurilor fiscale câștigătoare emise între 1 și 30 aprilie 2017 este programată duminică, 21 mai 2017. Fondul de premiere este de 1 milion de lei, sumă din care vor fi acordate cel mult 100 de premii.

Selecția câștigătorilor va fi realizată în două etape. Duminică, 21 mai 2017, va fi organizată prima etapă, care va consta din extragerea bilelor care vor determina ziua emiterii și valoarea bonurilor câștigătoare. Dacă numărul cererilor de revendicare este mai mare de 100, va fi organizată cea de-a doua extragere, pentru determinarea celor maxim 100 de bonuri câștigătoare.

Extragerea din prima etapă de selecție a câștigătorilor Loteriei bonurilor fiscale din 21 mai a.c. va fi organizată în studioul TV al Loteriei Române, începând cu ora 18:50. Extragerea este publică și va putea fi transmisă, în direct, de toate televiziunile interesate, prin preluarea semnalului audio-video de la studioul Loteriei Române.

Extragerea va avea două etape:
- etapa I: va fi extrasă bila pentru determinarea zilei emiterii bonurilor câștigătoare, cu numere de la 1 la 30;
- etapa II: vor fi extrase 3 bile pentru determinarea valorii bonurilor câștigătoare.

Rezultatele extragerii vor fi publicate pe site-ul Ministerului Finanțelor Publice (MFP), al Agenției Naționale de Administrare Fiscală (ANAF) și al C.N. „Loteria Română” (CNLR) pentru o perioadă de minim 30 de zile.

Extragerea va fi realizată cu urnele și bilele pe care Loteria Română le utilizează pentru tragerile loto. Comisia de supraveghere va fi formată din câte un reprezentant al MFP, al ANAF și al CNLR. Bilele și urnele vor fi verificate în prezența comisiei înainte de tragere.

Cererile de revendicare pot fi depuse începând cu prima zi după efectuarea extragerii, timp de 30 de zile. Posesorii bonurilor câștigătoare trebuie să depună bonurile fiscale (în original), copia actului de identitate și o cerere, la orice administrație fiscală din structura ANAF. 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • lucian56 18 May, 2017 13:31 Din punctul meu de vedere, este cea mai mare farsa pe care ANAF-ul o face lunar populatiei. Cati cetateni ai acestei tari isi permit sa achizitioneze periodic sau o data pe luna produse in valoare de cateva sute de lei? Normal aceasta tombola avea eficienta necesara daca suma totala(pe un bon fiscal) ar fi fost de max doua cifre. Numai asa era stimulata solicitarea si pastrarea bonurilor fiscale. Dar este cam mult de munca pentru asa ceva.