Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
03:14 16 10 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Atenţie, şoferi! Un pasaj rutier din Portul Constanţa intră în reabilitare. Cât va achita CN APMC (document)

ro

08 Oct, 2018 00:00 1352 Marime text

Compania Naţională Administraţia Porturilor Maritime SA Constanţa (CN APMC) intenţionează să reabiliteze pasajul rutier de la poarta 4. În acest sens, va fi organizată o procedură de achiziţii publice pentru atribuirea contractului „Reparaţii capitale Pasaj rutier la Poarta 4 din Portul Constanţa“, în valoare estimată de 1.404.000 de lei.
 
Ofertele sau cererile de participare pot fi depuse până pe data de 22.10.2018, ora 15.00, urmând să fie deschise în aceeaşi zi. Societăţile ofertante vor depune o garanţie de participare în cuantum de 14.040 de lei. De asemenea, cuantumul garanţiei de bună execuţie este de 10 % din valoarea fără TVA a contractului. Mai mult, societăţile ofertante vor demonstra execuţia, în ultimii cinci ani, de lucrări de construcţii, reparaţii, reabilitări, modernizări de poduri, podeţe, viaducte, drumuri şi/sau pasaje. Valoare cumulată trebuie să fie de cel puţin 1.000.000 de lei, la nivelul unuia sau mai multor contracte. Ultimii cinci ani vor fi calculaţi până la data-limită de depunere a ofertei, cu menţiunea că modul de calcul al perioadei nu va fi afectat de eventualele decalari ale termenului limită.
 
Pasajul superior este amplasat pe curba de racordare progresivă a drumului de la Poarta 3 la Poarta 5 şi prezintă o oblicitate de 70 grade, cu 3 deschideri (14 + 16 + 14) şi o lungime totală de 66,5 metri, incluzând zidul de sprijin de 21 metri dinspre culeea Poarta 5. Suprastructura este alcătuită din grinzi prefabricate precomprimate (fâşii cu goluri) de 0,72 metri înălţime. În secţiunea transversală sunt 9 fâşii cu goluri aşezate joantiv, cu antretoaze din beton armat la capetele tablierului. Lăţimea totală a pasajului în secţiunea transversală este de 10,85, calea pe pasaj fiind alcătuita din partea carosabilă cu îmbrăcăminte asfaltică de 7,8 metri, lăţime şi trotuare laterale de câte 1,32 metri lăţime, delimitate de partea carosabilă cu borduri prefabricate din beton şi protejate spre exterior de câte un parapet pietonal metalic montat pe lista trotuarului.
 
Prin proiectul de execuţie este prezentat modul de execuţie a lucrărilor de reparaţii capitale la pasajul superior la Poarta 4, care constau în: suprabetonare placa de beton armat peste fâşiile cu goluri; refacerea căii pe pasaj; refacerea trotuarelor; montarea dispozitivelor de acoperire a rosturilor de dilataţie; reparaţii betoane la suprastructura şi protecţia acestora; reparaţii, completări şi consolidări la racorduri cu terasamentele; lucrări pentru scurgerea apelor şi de refacere a scărilor; lucrări de refacere a căilor pe rampele de acces la pasaj.

Responsabili de atribuirea licitaţiei 

Persoanele cu funcţie de decizie responsabile de atribuirea contractului sunt: director general - Dan Nicolae Tivilichi, director general adjunct - Marian Tanase, director Direcţia Exploatare - Patrichi Teodor, director Direcţia Tehnică - Tomescu Ion, director economic - Daniela Șerban, director coordonator - Ciprian Hanganu, director Direcţia Comercială - Mădălin Alexandru Crăciun, şef Departament Achiziţii Publice - Otilia Ifimov, şef Serviciu Juridic şi Contencios - Iulian Pepi Tănase, şef Birou - Kiss Laszlo Eduard, şef Sucursală Energetică Port Constanţa Daniel Niculescu, şef Sucursala de Servicii Port Constanţa - Emil Sorin Banias, şef Sucursală Nave Tehnice Port Constanţa - Antoniela Moldoveanu, inginer - Laura Valentina Bola, inginer, Control Financiar Preventiv - Adina Gamalan, Departament achiziţii publice - Toma Cristian Mihai,m membrii Consiliului de Administraţie Murgeanu Gabriela, Petraşcu Elena, Mirela Florenţa Matichescu, Mircea Burlacu, Bâtrîncă Ghiorghe, Daniel Adrian Naftali.
 

În secţiunea „Documente“ puteţi consulta anunţul de participare la această licitaţie.

Ti-a placut articolul?

Comentarii