Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:38 03 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Atenție șoferi! În această perioadă au loc deplasări de tehnică și personal pe teritoriul național către Poligonul Babadag

ro

21 Sep, 2023 09:37 848 Marime text
Foto: Brigada 9 Mecanizata MărășeștiÎn perioada 20 - 25 septembrie 2023, convoaie militare de tehnică și personal, aparținând structurilor subordonate Brigăzii 9 Mecanizată “MECANIZATĂ” se vor deplasa spre Centrul Secundar de Instruire Luptă din Babadag, pe căi de comunicații feroviare și rutiere, tranzitând teritoriul național, în vederea participării la exercițiul #“MĂRĂȘEȘTI-23”.

„Informăm în acest context că detașamentele urmează să se deplaseze din garnizoanele Târgoviște, Medgidia, Murfatlar, Topraisar și Constanța, către locația precizată anterior. Poliția militară le recomandă celor care se deplasează pe aceste rute să circule cu atenție sporită și să respecte indicațiile și semnalele polițiștilor“ - au precizat reprezentanții Compartimentului  de informare şi relaţii publice  Brigada 9 Mecanizată "Mărăşeşti".


Exercițiul “MĂRĂȘEȘTI-23” face parte din sfera activităților majore de instruire ale brigăzii și este planificat din anul 2022.

Citește și: 

Continuă operațiunile de căutare a fragmentelor de dronă din zona localității Nufăru, județul Tulcea (FOTO+VIDEO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii