Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:14 11 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ultima etapă de pregătire pentru misiune pentru militarii Companiei Manevră ALTHEA din cadrul Batalionului 341 Infanterie „Constanța” în poligonul Cincu

ro

09 Mar, 2023 08:40 1030 Marime text
Foto: Facebook/Brigada 9 Mecanizată MărășeștiÎn perioada 6-20 martie, militarii Companiei Manevră ALTHEA din cadrul Batalionului 341 Infanterie ,,Constanța” execută ultima etapă de pregătire pentru misiune, în Centrul Național de Instruire Întrunită ,,Getica” din Cincu.

Potrivit unui comunicat al Brigăzii 9 Mecanizate Mărășești, astfel, în perioadele 6-9 martie și 17-20 martie, tehnica de luptă se va deplasa pe calea ferată din Murfatlar către Dumbrăveni, județul Sibiu, iar apoi pe roți către Cincu.

Misiunea EUFOR ALTHEA a Uniunii Europene se desfăşoară pe teritoriul Bosniei şi Herţegovinei începând cu anul 2004, în baza unui mandat al Organizației Națiunilor Unite.

Participarea României la Operația EUFOR ALTHEA reflectă atât consolidarea angajamentului asumat în cadrul Uniunii Europene, cât şi a parteneriatului NATO-UE, reprezentând, în același timp, un element de menținere a securității şi stabilității în regiune.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii