Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:40 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Atelierul de croitorie, în fostul sediu al RAEDPP Constanţa Undă verde de la municipalitate pentru iubita oficială a fostului primar Mazăre

ro

19 Sep, 2015 00:00 4883 Marime text
Regia Autonomă Exploatarea Domeniului Public şi Privat (RAEDPP) Constanţa a obţinut de la Primăria municipiului Constanţa, pe data de 18 septembrie, autorizaţia de construire nr. 1649 pentru SC Palluggio Design SRL, societatea Roxanei Valentina Mihalache, cunoscută drept iubita oficială a fostului primar al Constanţei, Radu Mazăre. Obiectul actului constă în „Recompartimentări interioare spaţiu parter pentru amenajare atelier croitorie şi depozitare“. Investiţia va fi realizată pe strada Dezrobirii nr. 118, bl. IS 5, parter (fostul sediul RAEDPP Constanţa), conform contractului de închiriere nr. 3544/05.04.2013. Valabilitatea autorizaţiei de construire este de 12 luni.

Despre Paluggio Design SRL


Societatea Paluggio Design SRL a fost înregistrată în anul 2012 şi are sediul social în municipiul Constanţa, strada Dezrobirii nr. 118, Bloc IS5. Dovada sediului social o face actul adiţional la contractul de închiriere nr. 2 din data 27.02.2015 emis de RAEDPP Constanţa. Cu un capital social subscris de 200 de lei, firma o are ca asociat unic pe Roxana Valentina Mihalache, născută pe 24.07.1987, în Constanţa. Tot ea se ocupă şi de administrarea societăţii, care se ocupă de „fabricarea altor articole de îmbrăcăminte (exclusiv lenjeria de corp)“.

S-a ocupat de costumele lui Mazăre purtate în timpul Carnavalului din Mamaia

Costumele pe care le-a purtat Radu Mazăre în timpul Carnavalului din Mamaia (Suleyman Magnificul, Ludovic al XIV-lea, supranumit şi Regele Soare, Regele James, Ulise, Nabucodonosor al II-lea al Babilonului, ţar rus, Cezar) au fost executate de Casa de Modă Paluggio. De altfel, în vara anului 2014, Radu Mazăre a recunoscut, în emisiunea televizată „La Măruţă“, că poartă costumele făcute la Casa de Modă Paluggio, care aparţine creatoarei de modă Roxana Mihalache, nimeni alta decât iubita oficială a fostului primar.

Citeşte şi

Primarul, costumat de ea la carnaval: Iubita oficială a lui Mazăre, cu sediu de la RAEDPP şi plătită din bani publici?! (galerie foto)

Alte afaceri

Numele Roxanei Valentina Mihalache mai apare în societatea Paluggio R.F. SRL, înregistrată în anul 2008, care are sediul social în municipiul Constanţa, strada Corbului nr. 6. Firma are un capital social subscris de 200 de lei. Societatea îi are ca asociaţi pe Florentina Mihalache, născută pe 17.08.1984, în Constanţa, şi pe Roxana Valentina Mihalache. Ambii asociaţi deţin câte 10 părţi sociale (50% din capitalul social). Cei doi asociaţi sunt şi administratori ai societăţii, care se ocupă cu „activităţi generale de curăţenie a clădirilor“.
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii