Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:50 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Atelier Olah SRL, specializată în activități de arhitectură, preluată de Drăghici Sergiu Tudor

ro

27 Oct, 2023 17:00 797 Marime text
 
 
 
 
  • Pentru anul 2022, Atelier Olah SRL a raportat o cifră de afaceri netă de 51.283 de lei și o pierdere netă de 9.010 de lei.
 
Schimbări în societatea comercială Atelier Olah SRL! În cadrul adunării generale a asociaţilor, Ceară Cristian, Moisescu Radu, Dumitraşcu Dragoş, Drăghici Sergiu Tudor, în calitate de asociaţi, au hotărât următoarele:
 
Ceara Cristian, Moisescu Radu și Dumitraşcu Dragoş cesionează câte 5 părți sociale către Drăghici Sergiu Tudor.
 
În urma acestei operaţiuni, capitalul social, în valoare de 200 lei, care se divide în 20 părţi sociale, a 10 lei fiecare parte socială, este deţinut în totalitate de Drăghici Sergiu Tudor, care va deveni asociat unic.
 
Totodată, s-a mai hotărât eliberarea din funcţia de administrator a lui Dumitraşcu Dragoş și mutarea sediul la următoarea adresă: oraşul Techirghiol, Bd. 9 Mai, jud. Constanţa.
 
Decizia a fost publicată în Monitorul Oficial partea a IV-a cu numărul 4691 din data de 20 octombrie 2023.
 
Potrivit Termene.ro, platformă consultată la data de 27 octombrie 2023, SC Atelier Olah SRL se ocupă de activități de arhitectură.
 
Tot conform Termene, Ceara Cristian mai apare ca asociat și administrator în Atelier Narrative SRL, iar Moisescu Radu figurează ca asociat si administrator în ARC View SRL.
 
Pentru anul 2022, Atelier Olah SRL a raportat o cifră de afaceri netă de 51.283 de lei și o pierdere netă de 9.010 de lei.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:
 
O nouă firmă de pază și-a pus bazele în Constanța!
 
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii