Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:20 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Astrele, la aniversarea lui Ionuţ Corneliu Pripişi Persoană ambiţioasă, care ar trebui să-şi tempereze atitudinile extremiste

ro

13 Jul, 2011 01:37 2799 Marime text
horoscop_pripisi_Ionut_Pripisi_36.jpgIonuţ Corneliu Pripişi, născut pe 13 iulie 1970, are Soarele în zodia Racului şi Luna în Scorpion. Pe de o parte, putem spune că adjunctul Poliţiei Locale este o persoană ambiţioasă, intuitivă, capabilă, extrem de loială celor apropiaţi, nişte calităţi amplificate de conjuncţia Soarelui cu Marte, care îi dă suficientă energie fizică şi mentală pentru a-şi atinge scopurile. Pe de altă parte însă, poate mai puţin plăcută, aceste aspecte aduc şi o dorinţă de a-i controla, de a-i manipula pe ceilalţi. Nativul poate fi extrem de secretos, subiectiv, şi, dacă se simte ameninţat, ranchiunos şi răzbunător. La prima vedere, poate părea o persoană calmă, cu un autocontrol de invidiat, iar aceste caracteristici, cuplate cu dorinţa puternică de a reuşi în viaţă, aduc, de obicei, succes în carieră.

Pe plan personal însă, nativul ar trebui să înveţe să-şi tempereze atitudinile extremiste, tendinţa de a vedea lumea doar în alb şi negru / prieteni apropiaţi şi duşmani care trebui anihilaţi, spre care îl împinge Luna în Scorpion.

Conjuncţia Soare-Marte-Mercur îl determină pe Ionuţ Pripişi să fie mai puţin introvertit decât un Rac „clasic". Vorbim, în cazul său, despre o persoană căreia îi place să vorbească, să se afirme în faţa celorlalţi, despre calităţi de lider. De cele mai multe ori, această combinaţie se poate traduce şi printr-un spirit competitiv foarte pronunţat, dorinţă de a câştiga, de a se impune. Dacă nu este bine canalizată, competitivitatea nativă poate degenera, destul de uşor, în agresivitate nejustificată sau nerăbdare.

Elementul predominant în harta astrală a lui Ionuţ Pripişi este Apa. Aceasta aduce empatie, idealism, adaptabilitate, creativitate dar şi o puternică tentă de subiectivism şi, în unele cazuri, tendinţa de a-i înşela pe ceilalţi şi chiar pe sine însuşi.

Actuala configuraţie astrală este una destul de solicitantă pentru cei născuţi în zodia Racului, potrivit astrologului Urania. În ceea ce-l priveşte pe adjunctul Poliţiei Locale, tranzitul planetelor vizează direct planeta Uranus din harta sa natală. Există, în aceste condiţii, posibilitatea unor schimbări bruşte de situaţie şi nu este exclus ca însuşi nativul să fie cel care să le iniţieze. Problema este că ar putea apărea nişte blocaje, mai ales în jurul datei de 15 iulie, dacă aceste demersuri sunt legate de acte, contracte, parteneriate. Se mai pune problema, potrivit astrologului Urania, unor „comentarii, critici, bârfe sau tot felul de conflicte care izbucnesc acum într-un fel absolut aiuritor. Uneori, izbucnesc din senin, alteori pleacă de la nişte fleacuri şi lucrurile scapă de sub control, degenerează şi se ajunge la un adevărat haos". Această situaţie îşi poate pune negativ amprenta asupra imaginii publice a nativului. O soluţie ar fi să accepte sfaturile persoanelor mai în vârstă din anturaj care pot oferi o perspectivă lucidă, obiectivă şi onestă asupra problemelor care pot apărea în această perioadă.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii