Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
18:09 10 12 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Astăzi Ceremonie de inaugurare proiecte infrastructură la Baza Militară Mihail Kogălniceanu-județul Constanța. Ce valoare au și cine finanțează

ro

17 Jul, 2017 01:22 3597 Marime text
În această după amiază, începând cu ora 15.00, în baza aeriană din Mihail Kogălniceanu se va desfășura ceremonia de inaugurare a unor proiecte de infrastructură cu finanțare americană.

 

Cele zece proiecte finalizate sau în curs de finalizare, cu o valoare 4,6 milioane dolari, sunt finanțate prin fondurile Inițiativei de Reasigurare Europeană (ERI), potrivit unui comunicat de presă al Ministerului Apărării Naționale.


Noile construcții includ facilități de mentenanță avioane, depozite de echipamente, parc auto, stație de spălare auto sau săli de clasă.
 

Un element distinct al Parteneriatului Strategic Româno-American îl constituie Operațiunea Atlantic Resolve, susținută prin ERI.


Sub egida ERI, prezența militarilor americani în Europa a crescut, acest lucru ducând la mărirea nivelului de exerciții bilaterale și multilaterale, precum și la îmbunătățirea infrastructurii militare.
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii