Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:01 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Arestat la domiciliu Adolescentul anchetat în legătură cu incendierea blocului Grindeanu, zărit în apropierea imobilului, noaptea trecută!

ro

25 Feb, 2022 13:23 18274 Marime text
  • Momente de tensiune, seara trecută, trăite de o parte din locatarii blocului de pe strada Nicolae Grindeanu, din Constanţa, imobil ce a fost cuprins de flăcări la mijlocul lunii decembrie 2021.


Oamenii spun că l-au văzut la sensul giratoriu din aproprierea blocului pe adolescentul anchetat de procuroru în legătură cu izbucnirea incendiului.


Iar aceasta, în contextul în care minorul se află sub puterea măsurii preventive a arestului la domiciliu cel puţin până la mijlocul lunii martie 2022, potrivit mandatului emis de judecători.


Băiatul ar fi fost identificat de un echipaj al Poliţiei Locale Constanţa.


Surse neoficiale au confirmat, pentru ZIUA de Constanţa, că în cauză este vorba despre adolescentul cercetat, urmând ca în cauză să fie luate măsurile legale care se impun.


PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Foto ZIUA de Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii