Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:45 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanța Adolescentul care ar fi distrus anvelopele a zeci de mașini, sub control judiciar! Minorul, implicat și în incendierea blocului de pe Grindeanu (GALERIE FOTO)

ro

28 Sep, 2023 16:41 854 Marime text
Biroul de informare publică și relații cu mass-media din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța precizează că, la data de 28.09.2023, procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța a dispus luarea măsurii preventive a controlului judiciar, pe o perioadă de 60 de zile, începând cu data de 28.09.2023 şi până la data de 26.11.2021 inclusiv, a inculpatului C.A., cercetat pentru savârşirea infracţiunii de distrugere, prev. de art. 253 alin. 1 din C. pen., cu aplic. art. 35 alin. 1 din C. pen. și art. 113 alin. 2 din C. pen. (opt acte materiale).
    
Potrivit procurorilor, în noaptea de 23/24 septembrie 2023 inculpatul C.A., în vârsă de 15 ani, a provocat distrugeri la 8 autoturisme parcate pe mai multe străzi din municipiul Constanţa, prin înţeparea anvelopelor acestora cu un obiect tăietor-înţepător, tip briceag.

„Inculpatul a fost cercetat anterior pentru comiterea unor infracțiuni de furt din societăți comerciale şi a unei infracţiuni de distrugere prin incendiere a unui bloc de locuințe din municipiul Constanţa.
 
Precizăm că punerea în mișcare a acțiunii penale, reținerea și controlul judiciar reprezintă etape și măsuri din cursul procesului penal, reglementate de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual adecvat de administrare a probatorului, activități care nu pot, în nicio situație, să înfrângă principiul constituțional al prezumției de nevinovăție“ - au mai precizat procurorii.

Citește și: 

Știri ConstanțaIncredibil! Minorul suspectat că ar fi înțepat cauciucurile mai multor mașini din zona Viile Noi, implicat în incendierea blocului de pe strada Nicolae Grindeanu! (VIDEO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii