Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:42 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

ARBDD Noi proceduri de eliberare/vizare a permiselor de pescuit familial/comercial

ro

12 Jan, 2021 08:09 1605 Marime text
  • La sediul Primăriilor din Murighiol, Sulina, Jurilovca, Crișan, Pardina, Ceatalchioi și Chilia Veche va fi afișată perioada și intervalul orar în care persoanele fizice (pescarii comerciali) sau juridice interesate se pot prezenta la sediul Comisariatului ARBDD aferent pentru depunerea actelor.
Pentru a veni în ajutorul celor domiciliați în localitățile situate pe teritoriul Rezervației Biosferei Delta Dunării (RBDD) și care doresc să solicite permise de pescuit familial sau comercial și/sau vizarea acestora pentru anul 2021, preluarea documentelor necesare emiterii și vizării permiselor se va derula și la sediul Comisariatelor Regionale ale Administrației Rezervației Biosferei Delta Dunării (ARBDD), în colaborare cu Primăriile UAT-urilor din zonă.

Astfel, la sediul Primăriilor din Murighiol, Sulina, Jurilovca, Crișan, Pardina, Ceatalchioi și Chilia Veche va fi afișată perioada și intervalul orar în care persoanele fizice (pescarii comerciali) sau juridice interesate se pot prezenta la sediul Comisariatului ARBDD aferent pentru depunerea actelor.

Documentația completă va fi primită, verificată și înregistrată într-un tabel tipizat de către inspectorul ecolog de serviciu, după încasarea taxei legale și eliberarea chitanței.

Tot conform perioadei și intervalului orar afișat la Primăria din zonă, la sediul Comisariatului respectiv se va efectua și eliberarea actelor necesare desfășurării activității de pescuit familial/comercial în RBDD.

Sursa foto: Facebook/ ARBDD
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii