Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
14:52 26 01 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

ARBDD Amenzi pentru depășirea cantității autorizate de pește pescuit și campare neautorizată

ro

11 Nov, 2020 18:01 960 Marime text
  • Pentru nerespectarea legilor, au fost aplicate 3 sancțiuni contravenționale: 200 lei pentru campare neautorizată, 600 lei pentru reținerea unor exemplare de pește subdimensionat și 1.000 lei pentru depășirea cantității autorizate de pește pescuit, imagini puteți vedea în secțiunea Video.
În Rezervația Biosferei Delta Dunării pescuitul recreativ-sportiv este autorizat numai cu respectarea strictă a reglementărilor legale specifice. Pe pagina de oficială de internet http://www.ddbra.ro/, la secțiunea Condiţii de acces şi de practicare a pescuitului recreativ/ sportiv în Rezervaţia Biosferei Delta Dunării se găsește o prezentare detaliată a cadrului legal și a condițiilor pe care fiecare vizitator al Rezervației trebuie să le respecte.

Imaginile de mai jos ilustrează cum NU trebuie să se comporte pescarii sportivi într-o arie naturală protejată. Pentru nerespectarea legilor, au fost aplicate 3 sancțiuni contravenționale: 200 lei pentru campare neautorizată, 600 lei pentru reținerea unor exemplare de pește subdimensionat și 1.000 lei pentru depășirea cantității autorizate de pește pescuit.

Sursa foto-video: Faceboook / ARBDD
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii